Erkoç muhalefet il başkanlarına çattı!

Erkoç muhalefet il başkanlarına çattı!
Erkoç, son günlerde iktidarı yoğun şekilde eleştiren başta MHP ve CHP il başkanları olmak üzere muhalefet il başkanlarını karalama propagandası yapmakla suçladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, son günlerde iktidarı yoğun şekilde eleştiren başta MHP ve CHP il başkanları olmak üzere muhalefet il başkanlarını karalama propagandası yapmakla suçladı.

Kahramanmaraş’ta yayımlanan bazı yerel gazetelerde yer alan habere göre; partilerine karşı yöneltilen eleştirileri doğru bulmadığını belirten Başkan Erkoç; “Biz işimize bakıyoruz” ifadesini kullandı.

AK Parti’nin kaybedecek zamanının olmadığını öne süren Başkan Fatih Mehmet Erkoç, muhalefet il başkanlarının partilerini karalama politikası yaptıklarını söyledi. Erkoç; “Eleştirileri doğru bulmuyorum. AK Parti’nin kaybedecek zamanı yok. Biz hizmetlerimizle ile cevap vereceğiz. Siyasi parti il başkanları AK Parti’yi karalama propagandası yapıyorlar. Normal yollarla mücadele edemeyeceklerinden dolayı AK Parti’ye karşı kayıt dışı siyaset yapıyorlar” diye konuştu.

AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana bu parti çatısı altında bulunarak Merkez İlçe Başkanlığı yapan ve şu anda da il başkanlığı görevini sürdürmekte olan Erkoç’un ilk kez yerel siyasetçilere karşı gerçekleştirdiği bu sert çıkışa başta MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı ve CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Galip Yılışın olmak üzere muhalefet il başkanlarının verecekleri cevap ise büyük bir merakla beklenmeye başladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum