Erdoğan'a Yeminli Destek

Erdoğana Yeminli Destek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın günlerce konuşulan "3 çocuk" önerisine, yeni evlenen çiftlerden ilginç bir destek geldi.

Bağcılar'da dünya evine giren 50 çift, "En az 3 hayırlı evlat yetiştireceğiz" diyerek yemin etti.

Bağcılar'da, maddi imkansızlıktan evliliklerini ertelemek zorunda kalan 50 nişanlı çift Bağcılar Belediyesi tarafından evlendirildi. Seminere katılarak "Evlilik Sertifikası" alan çiftler, yaptıkları hazırlığın ardından düğünün gerçekleştirileceği Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda bir araya geldi. Hülya Polat konseri ile başlayan düğün, salonu dolduran binlerce kişinin coşkulu alkışları arasında, çiftlerin salona girişiyle devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, bir insan için en büyük zenginliğin aile olduğunu söyledi ve evlenen çiftlere bu zenginliği kaybetmemeleri tavsiyesinde bulundu. Başkan Çağırıcı, düğün şöleninin gerçekleştirilmesine maddi ve manevi desteklerde bulunan işadamlarına da teşekkür etti. Çiftlerin nikahı, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık ve İbrahim Yiğit'in de nikah şahitlikleri eşliğinde Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından kıyıldı.

Gelin ve damatlar, nikahlarının kıyılmasının ardından "Evlilik Yemini" etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "3 çocuk" önerisine destek niteliğindeki yeminde gelinler, 'En az üç hayırlı evlat yetiştirmeye çalışacağıma' ve 'Hesapsız alışveriş yaparak bütçemizi zorlamayacağıma'" şeklinde yemin ederken, damatlar da "'En az üç hayırlı evlat yetiştirmeye çalışacağıma', 'Cicim ayları kavramını ortadan kaldırıp seni bir ömür boyu mutlu edeceğime', 'Şans oyunları ve kahvehane kültüründen uzak duracağıma', "Özel günlerimizi unutmayacağıma', söz veriyorum" şeklinde yemin etti.

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu yaptığı program, Sanatçı Kutsi'nin konseri ile sona erdi. Şölene, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık ve İbrahim Yiğit, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Necati Karagöz, Bağcılar Müftüsü Mustafa Derin, Bağcılar Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş, Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Şakir Şahin, çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcisi ile evlenen çiftlerin yakınlarından oluşan yaklaşık 10 bin kişi katıldı.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.