Erdoğan, milletvekili Kuş'un cenaze törenine katıldı

Erdoğan, milletvekili Kuşun cenaze törenine katıldı
Dün hayatını kaybeden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş için memleketi Şanlıurfa'da cenaze namazı düzenlendi. Cenaze namazına başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Ankara'da tedavi gören Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş, akciğer kanserinden dolayı dün hayatını kaybetti. Milletvekili Kuş için memleketi Şanlıurfa'da cenaze namazı düzenlendi. Eyüp Peygamber Camii'nde kılınan cenaze namazına başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Zülfikar İzol, Seydi Eyüboğlu, Abdulkadir Emin Önen ve binlerce vatandaş katıldı. Cenaze namazı sonrası izdiham yaşanırken, izdiham sırasında küçük çocuklar ve bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirdi.

Cenaze namazı sonrasında kısa bir konuşma yapan Başbakan Erdoğan, hayatını kaybeden Milletvekili Kuş'un iyi bir politikacı, herkese örnek bir insan olduğunu belirterek, "Biz hakkımızı helal ediyoruz. Sizde hakkınızı helal edin. Kendisine Allah'tan rahmet dilerken, ailesine başsağlığı diliyorum" dedi. Eyüp Camii'den alınan Kuş'un cenazesi, Harran Kapı Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.