Erdoğan Eryılmaz Dulkadiroğlu için Adaylığını ortaya koydu

Erdoğan Eryılmaz Dulkadiroğlu için Adaylığını ortaya koydu
Ak Parti Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yapan Eğitimci Erdoğan Eryılmaz, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe parti binasında açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurusunu yapan Eğitimci Erdoğan Eryılmaz, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe parti binasında açıklamalarda bulundu. Eryılmaz, burada yaptığı açıklamada ‘’Dulkadiroğlu varsa biz varız.’’ diyerek hedefinin Dulkadiroğlu İlçesini Türkiye’de bir numara yapmak olduğunu söyledi.

001eryilmaz.jpg

Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu konuşmasında Ak Parti Genel Merkezinin aday olarak kim uygun olarak görülürse beraber çalışacaklarını belirterek, ‘’Yerel seçimler var önümüzde bununla alakalı olarak da müracaatlar aday adaylığı sürecide partimizde başladı. Tabi biz her zaman söylüyoruz bu bir hizmet yarışı. Ortak payda aynı dava aynı ama arkadaşlarımızın, her müracaat eden arkadaşlarımızın için bunu söylüyorum, farklı yolları farklı prensipleri vardır. Rabbim inşallah hayırlısını versin. Kahramanmaraş’ımız için Dulkadiroğlu’muz için memleketimizin için. Bu bir hizmet yarışı, bugün aramızda Erdoğan Eryılmaz kardeşimiz var. Aday adalığı hayırlı olsun diyoruz. Genel merkezimiz kimi uygun görürse biz teşkilat olarak her zaman bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada el ele kol kola çalışacağız.’’ şeklinde konuştu.

002eryilmaz.jpg

Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Eryılmaz kısaca kendini tanıtarak şunları söyledi:

‘’Ak Partimizden Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı olmak için müracaatta bulunmak amacıyla buradayız ve bu amaçla toplandık. Bu dava bir hizmet yarışıdır. Bu dava adamlarına Selma olsun diyoruz biz. Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan aday adayı olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Kısaca kendimizi tanıtırsak, 1982 Dulkadiroğlu İlçesi Bertiz Boyalı mahallesinde dünyaya geldim. Çocukluğumuz Boyalı ve Namık Kemal mahallesinde geçti. O bölgede büyüdük. 1999 yılında İmam Hatip Lisesinden mezun olduktan sonra 2000 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünü kazandım ve 2004 yılında mezun oldum. 2005 yılında ise sırasıyla Adana, Kilis, Gaziantep, Türkoğlu ve şuanda da Kahramanmaraş 19 Mayıs Anadolu Lisesinde Beden Eğitimi ve Spor öğretmeni olarak çalışıyorum. Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı sürecinde dün itibarı ile görevimden istifa ettim. Evliyim; bir kızım bir de oğlum var. ‘’

003eryilmaz.jpg

GELECEĞE YATIRIM YAPAN BİR BELEDİYE HİZMETİ

Eryılmaz, Belediye başkanlığı aday adayı sürecinde bir ilke, bir ideal ve bir misyon üzerine yola çıktığını ve bu misyonu gerçekleştirmek için yola çıktığını vurgulayarak, ‘’İlçemizin geçmişiyle olan bir kültürel bağı var, biz bu bağı kuvvetlendirmek istiyoruz. İnsan odaklı bir hizmet anlayışımız var. Bu anlayışla; eğitim, kültür, sosyal ve kültürel hizmetler yapmak istiyoruz. Bölgenin ekonomik girişimini destekleyici mahiyette tarım, hayvancılık ve doğa alanında yatırım yapan bir belediye hizmeti sunmak amacıyla bu yola girdik.’’ dedi.

004eryilmaz.jpg

DULKADİROĞLU İÇİN YOLA ÇIKTIK

Modern anlamda tarihi kimliğiyle buluşmuş bir Dulkadiroğlu için yola çıktıklarını söyleyen Eryılmaz, ‘’Bu günün insanı ile barışık yarınlara güzel bir Dulkadiroğlu İlçesi bırakmak, hızlı-üretken ve verimli bir belediyecilik hizmeti sunmak, israf kaçınmak ve kamu malını korumak ve üretken bir şekilde kullanmak. Kurumsal kimliği sağlamış gelişmiş eğitim, spor, sosyal ve kültürel hizmetleriyle insanlarımızın gelişimine destek olmak. Tecrübeyi bugünle buluşturup yarınlara ümitle bakmak. Çağın gereklerini yerine getiren değişim ve dönüşümü gerçekleştirmiş bir belediyecilik hizmeti, tarihi dokuyu gün yüzüne çıkararak turizm alanında marka bir ilçe, kentsel dönüşüm ile huzuru ve barışı sağlamış bir hizmet anlayışı, yanlış imar uygulamalarına izin vermeyerek, modern anlamda tarihi kimliğiyle buluşmuş bir Dulkadiroğlu için yola çıktık.’’ şeklinde konuştu.

005eryilmaz.jpg

ERYILMAZ SEÇİM SLOGANINI AÇIKLADI

Dulkadiroğlu varsa biz varız sözleriyle ilçeyi Türkiye’de birinci yapmak istediklerini söyleyen Eryılmaz, ‘’Siz varsanız biz varız diyoruz, Dulkadiroğlu varsa biz varız diyoruz ve biz sizlerle varız. Bu duygularla seçim sürecinden gitmediğimiz sokak, cadde, mahalle kalmayacak şekilde teşkilatlanacağız. Biz diyen bir Dulkadiroğlu için çalışacağız. 31 Mart 2019 yerel seçimlerine girerken ilçe teşkilatına da başarılar diliyorum. Bir iddiamız var, hep beraber çalışıp Dulkadiroğlu ilçesini Allah’ın izniyle Türkiye’de birinci yapmak istiyoruz.’’ şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

006eryilmaz.jpg

008eryilmaz.jpg

007eryilmaz.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.