Elitaş'ın Ağabeyinin Cenazesine Çiçek, Akdoğan Ve Bozdağ Da Katıldı

Elitaşın Ağabeyinin Cenazesine Çiçek, Akdoğan Ve Bozdağ Da Katıldı
AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın ağabeyinin cenaze namazı için TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da Kayseri’ye geldi.

- AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın ağabeyinin cenaze namazı için TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da Kayseri’ye geldi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’ın 60 yaşında hayatını kaybeden ağabeyi Ahmet Elitaş’ın cenazesi için TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’da Kayseri’ye geldi. Taziyeleri kabul eden Mustafa Elitaş, Cemil Çiçek, Yalçın Akdoğan ve Bekir Bozdağ ile camiye girdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.