Ekonomi Bakanı Zeybekçi: "Seçim Ortamındaki Huzur Hedef Alınıyor"

Ekonomi Bakanı Zeybekçi: Seçim Ortamındaki Huzur Hedef Alınıyor
Niğde’nin Ulukışla ilçesinde uygulama yapan güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu 2 asker ve 1 polisin şehit olmasını değerlendiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, “Hedef belli; Türkiye’nin istikrarının bozulması, demokratik seçim ortamının gerçekleşmesi

- Niğde’nin Ulukışla ilçesinde uygulama yapan güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu 2 asker ve 1 polisin şehit olmasını değerlendiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, “Hedef belli; Türkiye’nin istikrarının bozulması, demokratik seçim ortamının gerçekleşmesini istemeyenlerin yaptığı bir girişim olarak görülüyor. Bunlara pabuç bırakmayacağız” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Öncelikle şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Hedef belli; Türkiye’nin istikrarının bozulması, demokratik seçim ortamının gerçekleşmesini istemeyenlerin yaptığı bir girişim olarak görülüyor. Türkiye’de huzuru, kardeşliğin, barışın birilerini rahatsız ettiğini biliyoruz da seçim ortamında bunun olması bizleri üzüyor. Bunlara pabuç bırakmayacağız. Türkiye evrensel standartlarda bir hukukun ve ileri demokrasinin işediği bir ülke olma yolunda emin adımlarla devam edecek. Terör bugüne kadar ülkemizde hiçbir sonuç sağlayamadı, inşallah bundan sonra da sağlayamayacak. İki tanesi yakalandı, diğeri de yakalanacak zaten. Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay’ın verdiği bilgi üzerine Türkiye’yi karıştırmak, seçim ortamında huzuru bozmak üzerine, içinde Suriye parmağının da olduğu bir durumdan bahsediliyor. Netleşecektir. Allah rahmet eylesin. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.