Dünya yarınki açıklamaya kilitlendi

Dünya yarınki açıklamaya kilitlendi
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın yapacağı açıklamaya ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın" dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Sayın Cumhurbaşkanımızın Cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz. Lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın. Hep birlikte, heyecan içinde sayın Cumhurbaşkanımızın yarın yapacağı konuşmayı bekliyoruz" ifadelerini kullandı

DÜNYA AÇIKLAMAYA KİLİTLENDİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası açılış töreninde Türkiye'yi heyecanlandıran bir konuşma gerçekleştirmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, cuma günü bir müjde vereceğini söyleyerek, "Biz de bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.