Dulkadiroğlu'nu Dulkadiroğlu'nda Yaşayanlar Yönetecek

Dulkadiroğlu'nu Dulkadiroğlu'nda Yaşayanlar Yönetecek
Kahramanmaraş’ın sevilen ve sayılan işadamı Bekir Eryılmaz düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladı.

Kahramanmaraş’ın sevilen ve sayılan işadamı Bekir Eryılmaz düzenlenen aday tanıtım toplantısı ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Dulkadiroğlu İlçesi Belediye Başkanlığı adaylığını açıkladı.

Kahramanmaraş Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Bilal Odunkıran, Göksun BBP Belediye Başkanı Adayı Ali Kıraç, Onikişubat BBP adayı Fulya Köse, Elbistan BBP Belediye Başkan Adayı İbrahim Alağöz, Afşin BBP Belediye Başkan Adayı Ecevit Kavak birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

Dulkadiroğlu Bölgesinde yaşayan tüm hemşerilerimiz için aday olduk diyen Eryılmaz, coşkulu kalabalığa açıklamalarda bulundu.

Eryılmaz, ‘’Selam olsun Dulkadiroğlu’nun yiğit insanlarına. Selam olsun sokakları tarih kokan Bağlarbaşı’na, Divanlı’ya, Ekmekci’ye, Kayabaşına, Turan’a, Sakarya’ya. Selam olsun Bayazıtlı’ya, Pınarbaşı’na, Gazipaşa’ya. Selam olsun Osmanbey’e, Kanuni’ye, Yavuz Selim’e, Genç Osman’a, Eyüp Sultan’a, Şeyh Adil’e, Sütçü İmam’a, Bahçelievler’e.

1-20190209092433.jpg

Selam olsun ovalar boyu sıralanmış; Abbaslar’a, Çiğli’ye, Çokyaşar’a, Denizli’ye, Kapıçam’a, Kocalar’a, Söğütlü’ye, Ferhuş’a, Kırım’a, Karaziyaret’e, Ahırdağına yaslanmış Dereli’ye, Pehlivanlar Diyarı Dereköy’e, Peynirdere’ye, Boyalı’ya, Ağabeyli’ye, Kemallı’ya, Beşenli’ye, Kazanlıpınar’a, Şerefoğlu’na, Elmalar’a, Kartal’a, Bağrında Bir Tarih Yatan Namık Kemal’e, Şeyh Şamil’e, Bağlarbaşı’na, Dulkadiroğlu’na, Aslanbey’e, Selam olsun Ahırdağı arkasındaki hazinemiz; cevizi, üzümü ve mert insanıyla nam salmış Bertiz’e’’ şeklinde Dulkadiroğlu ilçesinin yedi bucağına selam göndererek konuşmasına başladı.

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Başkanın mirası olan Büyük Birlik Partisi’nden aday olmanın gurur ve şerefini yaşadığını vurgulayan Eryılmaz, ‘’Dulkadiroğlu’nun gelişimi ve hak ettiği hizmeti alması için, ülkemizin temiz siyasi hareketi, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın mirası olan Büyük Birlik Partisi’nden aday olmanın gurur ve şerefini yaşıyor ve bana bu hizmet yolunda aday olmayı nasip ettiği için yüce Allah’a hamd ediyorum.’’ dedi.

2-20190209092439.jpg

BİZE DAYATILAN ADALETSİZ VE KALIPLAŞMIŞ ZİHNİYETE DULKADİROĞLU LAYIK DEĞİL

BBP Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Eryılmaz, ‘’Sadece seçimden seçime bizleri hatırlayanlara burada tek vücut olduğumuzu gösterme günüdür’’ diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti:

‘’Her köşesini, bucağını tek tek bildiğim, her mahallesini karış karış gezdiğim, omuzlarımızda sorumlulukları her geçen gün büyüyen Dulkadiroğlu ilçemizin gelişmesi için, çocuklarımıza, gençlerimize umutlu bir gelecek bırakmak için, bölge insanımızın dertleriyle dertlenmek, sıkıntılarına ortak olmak için, sizlerin büyük teveccühü ve hizmet gayemizle bu yola çıktık. Şu an karşınızdayım. Bizimle aynı kaygıları, aynı dert ve sıkıntıları yüreklerinde taşıyan, şehri için, ilçesi için her türlü zorlukları sırtlamaya hazır olan, bu zorlu yarışta yanımızda olacak, bizi yüreklendirecek, bize ve ilçesine sahip çıkacak tüm dostlarım; sefasını sürmek için değil, cefasını çekmek için bir arada olduğumuz Dulkadiroğlu sevdalıları; sizlerin duası ve Allah’ın izniyle, bu birliğimizi seçim sonrasında bir sevgi seli halinde kutlayacağımıza olan inancımız tamdır. Gün “özümüz millet, sözümüz hizmet” sloganıyla, el ele gönül gönüle, sevdamızı Dulkadiroğlu sınırları dışına taşıma günüdür. Sadece seçimden seçime bizleri hatırlayanlara burada tek vücut olduğumuzu göstermek için, kısacası adil ve sürdürülebilir bir gelecek için buradayız. Bize dayatılan adaletsiz ve kalıplaşmış zihniyete Dulkadiroğlu layık değil.’’

3-20190209092439.jpg

HER HANEDEN BİR OY İSTİYORUM

Eryılmaz her haneden bir oy isteyerek, ‘’Ben birazda hesap yapmayı severim. Esnaf hesabı yapalım; bakıyorum aşağısı burası 1500-2000 arası. 1000 tane mücadele adamı ile buraya geldik. Bizim Dulkadiroğlu’nda 80 bin hanemiz var. Her haneden bir oy istiyorum yani 80 Bin oy istiyorum. ‘’ salonda bulunanlardan bu yönde çalışmalarını istedi.

DULKADİROĞLU’NU DULKADİROĞLU’NDA YAŞAYANLAR YÖNETSİN

Dulkadiroğlu BBP Belediye Başkan Adayı Bekir Eryılmaz, ‘’ Dulkadiroğlu’nu Dulkadiroğlu’nda yaşayanlar yönetsin’’ diyerek konuşmasını şu şekilde tamamladı:

‘’Burada kimsenin aleyhinde konuşmuyoruz. Bu mesele sizin meseleniz. Biz ne dedik burada, toplantılar yaptık. Dulkadiroğlu’nu Dulkadiroğlu’nda yaşayanlar yönetsin dedik. Bizi yönetenler kimler? Dulkadiroğlu’nda yaşayanlar mı yönetiyor? Ne dedik; Dulkadiroğlu’nda Dulkadiroğlu’nu ya yönetecek ya yönetecek arkadaşım. Başka bir şey tanımıyoruz. Yarın sizlere seçim beyannamemiz gelecek. Biz öyle uçuk vaatleri sevmeyiz. Belediye rutin işlerini yapsın, kaçağı göçeği önlesin, işler tıkır tıkır yürür. Ben her köyün sorununu biliyorum, bölgenin sorununu biliyorum. Geleceğim kapınıza tek tek soracağız, projeyi beraber yapacağız. İş yapmak için önce makama gelmek lazım. Savruk şelalesi benim hayalim, orayı gün yüzüne çıkaracağım. O bizim tarihi sokaklarımız var ya Kurtuluş, Ekmekci mahallesi o kentsel dönüşümü hayal ediyoruz ya, adam şehrin öbür tarafında binaları yıkıyor, rantı sağlıyor. Ben buradaki mahallerimize girmeye utanıyorum. Bir partiye oy vermek adamı cennete de götürmez cehenneme de götürmez.

4-601.jpg

Dulkadiroğlu şehrin yüzde kaçı? Şehrin yüzde 20 si nüfus bakımından. Şimdi soruyorum, Büyükşehir’in yatırım bütçesinde bizim ilçemize yüzde 20 lik bütçe harcandı mı? Bunu bir sorun. Necati Bey benim arkadaşım, kişiliğine saygı duyuyorum. ‘478 km sıcak asfalt yaptık’ eyvallah. Asfalt firması arkadaşıma sordum, 478 km sıcak asfaltın maliyeti nedir dedim. Belediyenin iki yıllık üç yıllık yatırım bütçesi. Yazdım dedim ki, Necati başkan seni aldatıyorlar ya da yanlış bilgi veriyorlar. Bana bir yazsana nereye yaptın 478 km sıcak asfaltı. Daha cevap yok. Taşa parkeye girmiyorum daha girersem altında kalırlar. Kısaca hizmet bizim aşkımız. Ne yapacağımız biliyoruz, biz bütçeyi biliyoruz, bütçe yönetmeyi biliyoruz, hizmet etmeyi biliyoruz, biz belediyeciliği biliyoruz. Kısaca Dulkadiroğlu’nu Dulkadiroğlu’nda yaşayanlar yönetirse bu işi kökten çözeriz. ‘’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.