Dokunulmazlıkların Kaldırılması Tartışmaları

Dokunulmazlıkların Kaldırılması Tartışmaları
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BDP’li bazı milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili kendisinin söyledikleri üzerinden farklı farklı anlamlar çıkartılmasından rahatsız olduğunu belirtti.

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, BDP’li bazı milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili kendisinin söyledikleri üzerinden farklı farklı anlamlar çıkartılmasından rahatsız olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Somali Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Şeyh Mahmud ile ortak basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, gazetecilerin BDP’li bazı milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması tartışmalarının devam ettiğini hatırlatılması üzerine, “Söyleyecek bir şey yok artık. Bizim söylediklerimizin üzerinden farklı farklı herkes bir şeyler çıkartmaya çalışıyor. Bundan da rahatsızım açıkçası. O bakımdan bir şey söylemek istemiyorum. Görelim, bakalım nasıl olacak. İnşallah memleket için hayırlısı neyse o olur” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.