Demirtaş: “imralı Tutanakları Hiçbir Bdp'li Vekil Tarafından Sızdırılmadı”

Demirtaş: “imralı Tutanakları Hiçbir Bdpli Vekil Tarafından Sızdırılmadı”
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İmralı tutanaklarını BDP milletvekillerinden herhangi birisinin sızdırmadığını, bu konuda yürüttükleri soruşturmanın sonuna geldiklerini ve sonuçları salı günü kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

- BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İmralı tutanaklarını BDP milletvekillerinden herhangi birisinin sızdırmadığını, bu konuda yürüttükleri soruşturmanın sonuna geldiklerini ve sonuçları salı günü kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi.

BDP Genel Başkanı Demirtaş, twitter hesabından yaptığı açıklamada, İmralı tutanaklarının BDP milletvekillerinden hiçbiri tarafından sızdırılmadığını ifade ederek, "Vekillerimizin zan altında tutulmasını asla kabul etmiyoruz. Bu konuya dair yürüttüğümüz soruşturmada sona geldik, en geç salı günü bazı sonuçları kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.