Davutoğlu, Samarrai Ve Berham Salih İle Görüştü

Davutoğlu, Samarrai Ve Berham Salih İle Görüştü
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irak İslam Partisi Genel Başkanı İyad Samarrai ve IKYB Genel Sekreter Yardımcısı Berham Salih’i kabul etti.

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irak İslam Partisi Genel Başkanı İyad Samarrai ve IKYB Genel Sekreter Yardımcısı Berham Salih’i kabul etti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesut Barzani ile yaklaşık 1.5 saat süren görüşmesinin ardından Irak İslam Partisi Genel Başkanı İyad Samara ile yaklaşık 30 dakika süren bir görüşme yaptı. Davutoğlu, daha sonra IKYB Genel Sekreter Yardımcısı Berham Salih’i kabul etti. Dışişleri Konutu’nda gerçekleşen görüşmelerde Türkiye ve bölgesel gelişmeler, ekonomik ve ticari ilişkiler ele alınarak, PKK ile mücadelede işbirliği teyit edildi.

DAVUTOĞLU, SAMARRAİ VE BERHAM SALİH İLE GÖRÜŞTÜ

DAVUTOĞLU, SAMARRAİ VE BERHAM SALİH İLE GÖRÜŞTÜ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.