Daşçı MHP’den istifa etti

Daşçı MHP’den istifa etti
29 Mart 2009 tarihinde yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerinde MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Daşcı’nın kardeşi işadamı Zekeriya Daşcı MHP’den istifa ettiğini açıkladı.

İşadamı Zekeriya Daşcı Milliyetçi Hareket Partisinde bulunan üyeliğinden istifa etmek için MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatına dilekçesini gönderdiğini söyledi. Kardeşi Mustafa Daşcı’nın MHP’de siyaset yapması dolayısıyla MHP’de göründüğünü fakat kendisinin gönlünde her zaman Ak Parti’nin olduğunu belirten işadamı Zekeriya Daşcı “ülkesini seven herkesin Ak Partiye destek vermesi gerekir. Kardeşimden dolayı MHP’de görünüyordum fakat Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın politikalarını çok benimsiyordum. Gönlüm her zaman Ak Partideydi. Zaten yaşam felsefesi ve düşünce olarak Ak Parti’nin çizgisine kendimi çok yakın hissediyordum. Kendi seçmenlerimiz ve dostlarımla oturup karar verdik, artık MHP’de kalmanın anlamsız olduğunu, her zaman gönül verdiğim, kendime yakın hissettiğim Ak Partiye geçmemiz gerektiğini düşündük.” Dedi.

Alınan kararın ardından MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatına üyelikten istifa etmek için dilekçe gönderdiğini de dile getiren İşadamı Daşcı “Milliyetçi Hareket Partisinden hiçbir beklentim olmadı, Ak Partiden de hiçbir beklentim yok. Bundan sonra Ülkeme ve memleketime hizmet etmek için bir nefer olarak Ak Partide çalışacağım.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum