Cumhurbaşkanı Gül'e Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Güle Sevgi Seli
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Batman Valiliği ziyareti ardından esnafı gezerek vatandaşların söylediği Kürtçe ve Türkçe türkü ile ağıtlar dinledi.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Kahvede oturan Cumhurbaşkanı Gül vatandaşlara çay ısmarladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Batman ziyaretti çerçevesinde Diyarbakır Caddesinde yürüyüş yaparak esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Turgut Özal bulvarında bulunan bir kahveye geçen Cumhurbaşkanı Gül buradaki vatandaşlara çay ısmarladı. Gül daha sonra Hüseyin Tokgöz isimli yaşlı bir vatandaşın yanına oturup sohbet etti.

Sohbeti koyulaştıran Cumhurbaşkanı Gül Tokgöz'dan Kürtçe ve Türkçe parça dinlemek istedi. Cumhurbaşkanı bu isteğini geri çevirmeyen vatandaş yaklaşık 10 dakika boyunca Cumhurbaşkanına Kürtçe ve Türkçe değişik şivelerde türkü ve ağıt söyleyerek Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü duygulandırdı.

Hüseyin Tokgöz'ün ağıt ve türkülerini dinleyen Cumhurbaşkanı Gül vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra ziyaret programı kapsamında olan Garnizon Komutanlığına hareket etti. Bu sırada Cumhurbaşkanı etrafından dolanan kalabalık Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü alkış ve "Türkiye Seninle guru duyuyor, Batman Seninle gurur duyuyor" şeklinde tezevüratalar ile uğurladılar.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.