Cumhurbaşkanı Gül, Anadolu Harikalar Diyarı'nda Yemek Yedi

Cumhurbaşkanı Gül, Anadolu Harikalar Diyarında Yemek Yedi
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 3 günlük Kayseri programının ikinci gününde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinin ardından eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Anadolu Harikalar Diyarı'na gelerek gölet kenarında yemek yedi.

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 3 günlük Kayseri programının ikinci gününde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinin ardından eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte Anadolu Harikalar Diyarı'na gelerek gölet kenarında yemek yedi.

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün yemek yediği bölüme basın mensupları alınmadı. Bu arada, Anadolu Harikalar Diyarı'nın maskotu yer sincabını sembolize eden kıyafetler giyen 2 kişi de Cumhurbaşkanının yemek yediği bölüme üstleri aranarak girdi.

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi, yemek çıkışında kendilerini bekleyen vatandaşları makam aracından selamladı. Anadolu Harikalar Diyarı girişinde makam aracından inen Gül burada çocuklara oyuncaklar verirken, vatandaşlarla da ayak üstü sohbet etti. Tekrar makam aracına binen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrünnisa Gül, vatandaşları selamlayarak Anadolu Harikalar Diyarı'ndan ayrıldı.

CUMHURBAŞKANI GÜL, ANADOLU HARİKALAR DİYARI'NDA YEMEK YEDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.