CHP'den Skandal Sergi

CHPden Skandal Sergi
CHP Gençlik Kolları tarafından hazırlanan skandal resim sergisi tartışmalara yol açtı.

Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun açılışını yaptığı sergide başbakan Erdoğan Hitler'e benzetildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle CHP'de düzenlenen resim sergisi yeni bir tartışmayı da beraberinde getirdi.

CHP Gençlik Kolları'nın hazırladığı "AKP Eziyetleri" adlı sergi, bizzat CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıldı. Film afişlerinin başbakan, cumhurbaşkanı ve bazı bakanlara uyarlandığı skandal resim Sergisinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, fotoğraf hileleriyle yapılan bir resimde 'Hitler'e benzetildi. Resmin altında ise "Bir gün gelecek Türklerin daha fazla topraklarını satmadığım için bana kızacaksınız" sözü ve "Adolf Tayyip Hitler" imzası yer aldı.

Başka bir resimde ise Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu ve Fethullah Gülen'in ağlayan kareleri yer alırken hemen karelerin yanında, "Aşağıda örneği verilen ağlamalardan hangisi sahtedir" sorusuna yer verildi. Karelerdeki isimlerin her biri ayrı şıkta yer alırken en sona da 'Hepsi' şıkkı yerleştirildi. Fotoğrafa bakan Kılıçdaroğlu da 'Hepsi' şıkkını işaretledi. Bu tepki toplayacak sergiyi hazırlayan isimse CHP Gençlik Kolları Başkanı Umut Tunç oldu.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.