CHP’de Görev Dağılımı

CHP’de Görev Dağılımı
CHP onikişubat İlçe gençlik kollarına Seçilen Burak Gemci yeni yönetimin görev dağılımını yaptı.

Onikişubat Gençlik Kolları Başkanlığı'nda göreve başladıktan sonra bir açıklama yapan Burak Gemci ," CHP Gençlik Kolları onikişubat İlçe Örgütü bir ve bütün olarak partinin genç neferleriyle beraber özlenen gençlik tablosunu oluşturacaktır. Bu saatten sonra kimseyi öteleme hakkımız yoktur. Çalışmak tek parolamızdır. " dedi.

Gemci daha dinamik yapılar oluşturmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Üniversite ve  komisyonlarını kurduk  . STK’larla ilgili çalışmalar yapacağız. Gençlerin daha fazla söz hakkı olması için uğraşacağız. Parti içi eğitimlerle gençlerimizi daha etkin kılmayı amaçlıyoruz. Türkiye ve onikişubat için iyi şeyler yapmayı planlıyoruz.” diyerek sözlerine devam eden gemci  Öncelikle bizleri bu göreve layık gören Cumhuriyet Halk Partisi ailesine teşekkür ederiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmayan 6 ok ideolojisini benimseyen bir gençliği kentimiz metrepol İlçemiz onikişubat'da var etmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Cumhuriyet Halk Partisi köklü bir partidir. Bu en zor zamanlarda partimizin iktidar olması için var gücümüzle çalışacağız, örgütleneceğiz ve başaracağız. Önce İnsan, Önce Birlik, Önce Türkiye diyerek herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Görev dağılımı aşağıdaki gibidir;

1- Ş.Burak GEMCİ- Başkan, 2-  Oğuzhan ÖZTÜRK-Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ,3-Ali Erkan GÜLENAY- Bilişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı, 4- Uygar Güzel- Siyasal ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı, 5- Ömer Faruk ERTÜRK-Sosyal Ve Kültürel Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı, 6- Mustafa ARSLANHAN- Üniversiteler Sorumlusu, 7- Murat ÖRNEK- Üniversiteler Sorumlusu,8- Ebru Gümbür- Halkla İlişkiler sorumlusu, 9- Hasan YONTUCU – AR-GE Sorumlusu,10- Nehir BALTACI- Liseler Sorumlusu,11- Ersin Dal- Liseler Sorumlusu, 12- Hansu KAYA- Parti İçi Eğitim sorumlusu,13- Hamdi CAN- Örgüt Ve Örgütlenme Sorumlusu,14- Mehmet Yavuz- Basın Yayın Tanıtım Ve Propaganda sorumlusu, 15-Ahmet ÇETİN – Sendikalar Ve Odalar sorumlusu

1-20151215122732.jpg

HABER İsmail BOZDOĞAN

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.