CHP rüzgârı arkasına aldı

CHP rüzgârı arkasına aldı
Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelmesiyle partideki hareketlilik ve heyecan her geçen gün büyüme gösterirken, partiye katılımlar da her geçen gün çığ gibi aratmaya başladı.

Yaklaşık bir ay önce gerçekleştirdiği kurultayda, genel başkanlığa Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelmesiyle partideki hareketlilik ve heyecan her geçen gün büyüme gösterirken, partiye katılımlar da her geçen gün çığ gibi aratmaya başladı.

Haftanın son günü olan cumartesi günü, saat 13.00’de, parti binasındaki katılım töreninde konuşan CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Galip Yılışın, partilerine her geçen gün artan bir ilgi olduğunu, artık iktidardan söz etme vakti ve iktidar yürüyüşünün başladığını söyledi.

Yılışın yaptığı konuşmada;

chp.20100626170215.jpg

“Kurultay aslında iktidar kurultayı idi. CHP artık iktidara gidiyor. AK Parti’nin yarattığı çıkmazları aşacak, ülkenin temel sorunlarını çözecek güce her gün güç katılmakta. CHP Cumhuriyeti kuran, Cumhuriyetin ve Atatürk ilkelerine bağlı olan bir köklü mazisi olan parti.  Her gün partimize tercih ve teveccühler bizleri mutlu ediyor, onurlandırıyor. Siyasi görüşleri ne olursa olsun, ülkenin çıkış yolunu açacak partimize herkesi bekliyor, davet ediyorum. El ele vererek, gönül gönüle vererek, partimizi daha da büyütmenin derdindeyiz. Toplumun her katmanından katılımlar oldu, daha da olacak. Bugün yüz kişi, yarın bu sayılar daha da çoğalarak artacak. Hep birlikte, el-ele siyaset yapacağız sizlerle. Katılmanızdan onur duyduk. Türkiye’nin aydınlık geleceği için, iktidar için partimize gösterdiğiniz ilgiye, katılımınıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi ve partiye katılan İşçi Partisi eski il başkanlarından Ülkü Eren ve arkadaşlarına, diğer siyasi partilerden katılan tüm dostlarına  minnet duygularını gönderdi.

 

CHP’NİN YÜKSELİŞİ SÜRECEK

chp1.20100626170228.jpg

 

Bu iddiayı dile getiren de katılım töreninde konuşan CHP Merkez İlçe Başkanı Hürriyet Gürsel Taşın oldu. Taşın, konuşmasına başlamadan önce, kalp krizi sonucu aramızdan ayrılan parti yönetim kurulu üyesi Ekrem Arık için üzüntülerini ve başsağlığı dileğini iletti, CHP’deki çıkışı katılım törenine iştirak eden diğer siyasi düşünceden geçene arkadaşlarına bağladı.

CHP’ye geçen kişiler arasında İşçi Partisi, Demokrat Parti ve özellikle Demokratik Sol Partiden geçenlerin çokluğu dikkat çekerken, dara salon katılımcılara yetmedi.

 

ÜLKÜ EREN KONUŞUYOR!

 

İşçi Partisi eski il başkanı iken CHP’ye geçenler arasındaki yerini alan Ülkü Eren, CHP’ye katılmaktan memnuniyet duyduğunu ve isabetli bir karar verdiğini belirterek, “CHP yönetiminde senelerce emek vermiş ve hiçbir karşılık beklemeden uzun zaman hizmet etmiş bir kişiyim. CHP’nin halkçı, emekten yana, Mustafa Kemalci, yurtsever amaçlarını benimsediğim ve bu doğrultuda görev yapmayı ilke edindiğim için CHP’de yer almıştım. Şimdi AKP iktidarının boğucu sancılı uygulamalarına karşı ülkemizde olumlu yeni bir rüzgâr  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.