CHP Kahramanmaraş Mitingi Ertelendi

CHP Kahramanmaraş Mitingi Ertelendi
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı Kahramanmaraş mitingleri ileri bir tarihe ertelendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla Elbistan ve Pazarcık ilçelerinde 12 Ekim Pazartesi yapılması planlanan mitingler, ileri bir tarihe ertelendi.

Ankara’da yapılan bombalı saldırılar, nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kahramanmaraş mitingleri ileri bir tarihe ertelendi. CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, CHP İl binasında bir basın açıklaması yaparak; 12 Ekim Pazartesi günü yapılacak olan Elbistan ve Pazarcık mitinglerinin ertelendiğini duyurdu. Öztunç, “Bizim 12 Ekim’de Pazartesi günü Elbistan’da ve Pazarcık’ta mitinglerimiz vardı. Sayın Genel Başkanımız gelecekti. Afşin, Göksun, Andırın, Türkoğlu ve Kahramanmaraş merkezde şehir turumuz vardı, Genel Başkanımız ile birlikte. Genel merkezimizden yapılan açıklama ve bize ulaşan bilgilere göre bu mitinglerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yani 12 Ekim’de biz Elbistan ve Pazarcık’ta miting yapacaktık” dedi. Mitinglerle ilgili tüm hazırlıklarının tamamlandığını ancak istenmeyen bir olayın kendilerini üzüntüye boğduğunu ifade eden CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali Öztunç, şöyle konuştu: “Hazırlıklarımız tamamdı. İktidara yürüyüş mitinglerimiz olacaktı ama bunlar ertelendi. Bunu da ben tüm Kahramanmaraş kamuoyuna duyuruyorum. Dileğimiz, böyle acı olaylar yaşanmasın. Dileğimiz, insanlar ölmesin, öldürülmesin. Barış içerisinde yaşayalım. Huzur içerisinde yaşayalım. Gün, birlik olma günüdür. Gün, siyaset yapma günü değildir. Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde, bu yaşadığımız karanlık günleri atlatıp, aydınlık günlere yürümemiz gerekiyor.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.