Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan Özel Toplantı

Chp Genel Başkanı Kılıçdaroğlundan Özel Toplantı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Doğu ve Güney Doğu Anadolu il başkanları ile özel bir toplantı yaptıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, toplantının içeriği hakkında bilgi vermedi.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Doğu ve Güney Doğu Anadolu il başkanları ile özel bir toplantı yaptıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu, toplantının içeriği hakkında bilgi vermedi.

Partisini 81 il başkanları toplantısının yanında biz dizi açılış ve ziyaret için Antalya’da bulunan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kundu bölgesindeki Ramada Otel’de Doğu ve Güneydoğu il başkanları ile yaptığı toplantının ardından gazetecilere açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan gelen il başkanlarımızla özel bir toplantı yaptık. Onlar bazı sorunları aktardılar. Parti olarak görüşlerimizi aktardık, netleştirdik. Güzel bir sohbet ve toplantı oldu. Aktarılan sorunlar basına kapalıdır” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu alkol yasağı ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtsız bıraktı. Kılıçdaroğlu öğle yemeğinin ardından CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlik Şöleni’ ne katılacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.