CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç: Anayasa değişikliği meselesi partiler üstü bir karar

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç: Anayasa değişikliği meselesi partiler üstü bir karar
CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç, Anayasa değişikliği meselesinin bir parti tercihi olmadığını, partiler üstü bir karar olduğunu söyledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, halk oylaması çalışmaları kapsamında partisinin Vezirköprü ilçe başkanlığını ziyaret etti.

Koç, burada yaptığı konuşmada, CHP olarak halk oylaması çalışmalarını hiçbir yerden destek almadan, kısıtlı imkanlarla sürdürdüklerini, bu alanda en büyük desteği Türkiye'ye kendilerini borçlu hissetmenin verdiği sorumluluktan aldıklarını bildirdi.

Anayasa değişikliği meselesinin bir parti tercihi olmadığını, partiler üstü bir karar olduğuna değinen Koç, "Bu ülkeyi seven, bu ülkenin bölünme riskine karşı uyanık olan, bu ülkede kardeşçe yaşamak isteyen, hakkın, hukukun üstün olmasını isteyen herkesin çok ciddi düşünmesi gerekir. Ne istedin de yapmadın? Ülke için gerektiğinde biz de destek verdik. Ne istiyorsun, niye yoruyorsun bu milleti, niye yoruyorsun bu ülkeyi? Yeter." ifadesini kullandı.

Koç iktidar partisinin halk oylaması kampanyalarında "istikrar gelecek" diye propaganda yaptığını belirterek, "15 yıldır iktidardalar. 15 senedir istikrar uğradı mı Vezirköprü’ye? İstikrar geliyor birilerine, yakın çevrelerine. Bal tutan parmağını yalıyor. Onlara istikrar var ama millete istikrar yok." ifadesini kullandı.

Halk oylamasıyla ilgili yapılan anketlerde 'hayır' oylarının yüksek olduğunu iddia eden Koç, "Bu ülkeye gerçekten kendini borçlu hissedenler, bu ülkeyi sevenler, bu ülkenin gerçekten bölünmesini istemeyenler, bu ülkede gerçekten birlik dirlik isteyenler 'hayır' diyerek onlara karşı çıkıyorlar." şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç: Anayasa değişikliği meselesi partiler üstü bir karar

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.