Cafer Tatlıbal’dan yine ilginç sözler!...

Cafer Tatlıbal’dan yine ilginç sözler!...
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Cafer Tatlıbal, katıldığı TV programında sarf ettiği ilginç sözleri ile gündeme yine damgasını vurmayı başardı.

Kahramanmaraş’tan uydu yayını yapan Aksu TV’de önceki akşam yayımlanan ve Turgay Terzibaş’ın hazırlayıp sunduğu ‘B Planı’ isimli programa canlı yayın konuğu olarak katılan Cafer Tatlıbal, ulusal ve yerel gündemdeki konular hakkında görüşlerini açıkladı.

12 Eylül Pazar günü yapılacak olan referandumda vatandaşların ‘Evet’ oyu vermelerinin Türkiye’nin ve milletin geleceği için çok önemli olduğunu vurgulayan Tatlıbal, anayasa değişiklik paketinde nelerin yer aldığını vatandaşın basın-yayın organlarını çok iyi takip ederek öğrendiğini ve tahmin edilenden fazla bilgi sahibi olduğunu ileri sürdü.

Kahramanmaraş siyasetine de değinen Milletvekili Cafer Tatlıbal, yaklaşık 2 saat süren programda bir soru üzerine; “Fatih Mehmet Erkoç bence milletvekili adayı olmaz. Henüz yaşı genç ve tecrübe kazanması lazım. Gördüğüm kadarı ile önceden beri belediyeciliğe karşı bir ilgisi var. Belediye başkan adayı olabilir. Kaldı ki; milletvekili adayı olmayacaksa, belediye başkan adayı olmayacaksa neden il başkanlığı gibi bir angaryayı taşısın ki…” şeklinde garip ifadeler kullandı.

b-plani-cafer-tatlibal.jpg

Terzibaş’ın; “Sayın Tatlıbal böyle düşünmenize hayli şaşırdım. İl Başkanlığı bir angarya mı? Bu koltukta oturan insanların illa ki belediye başkanı ya da milletvekili adayı mı olması lazım? Peki, siz böyle bir angaryayı taşıyarak mı milletvekili oldunuz?” şeklindeki sorusu üzerine de; “Elbette; AK Parti’de değil ama Fazilet Partisi’nde il başkanlığı yaptım. Bu angaryayı ben de taşıdım” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Dr. Cafer Tatlıbal’ın bu ilginç görüşü kent gündeminde büyük yankı yaptı.

cafer-tatlibal2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum