Büyükerşen'in Ankara Adaylığı Haberleri

Büyükerşenin Ankara Adaylığı Haberleri
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kendisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesi hakkında bilgisinin olmadığını, Eskişehir aşığı olduğunu söyleyerek "Zaman içerisinde her şeyi basın ve kamuoyu ile paylaşacağım” dedi

- Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, kendisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilmesi hakkında bilgisinin olmadığını, Eskişehir aşığı olduğunu söyleyerek "Zaman içerisinde her şeyi basın ve kamuoyu ile paylaşacağım” dedi.

Bazı internet sitelerinde yer alan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olduğu yönünde çıkan haberleri değerlendiren Büyekerşen, kaynağının neye dayandığını bilmediğini anlattı. Yılmaz Büyükerşen, “İnternet sitelerinde çıkan haberin kaynağının neresi olduğunu ben de anlamış değilim. Bağlı bulunduğum siyasi parti yöneticileri beni oraya layık görmüş olabilir. Ancak ben Eskişehir aşığıyım. Şuanda adaylık hakkında bir açıklama yapmıyorum. Zaman içerisinde her şeyi basın ve kamuoyu ile paylaşacağım” diye belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.