Bütün Sorunlar Çözülecektir

Bütün Sorunlar Çözülecektir
İçişleri Bakanı Atalay, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinlerken, zor bölgelerde görev yapan polislerin istediklere yere atanabilecekleri müjdesini verdi.

Sabah saatlerinde Yüksekova ilçesine gelen Bakan Atalay, Cengiz Topel Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Bakan Atalay'dan 7 çocuk annesi Fatma Toprak da yardım istedi. Yıllar önce evinin sel nedeniyle zarar gördüğünü ve hala o halde olduğunu söyleyen Fatma Toprak, okula devam eden 6 çocuğu için yardım talep etti. Bakan Atalay bunun üzerine Vali Muammer Türker ve AK Parti Hakkari milletvekillerine talimat vererek gerekenin yapılmasını istedi.

Ziyaret esnasında bir gencin, "Ziyaretiniz hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kürt sorunu çözülecek mi?" sorusuna ise Bakan Atalay, "Bütün sorunlar çözülecektir" cevabını verdi.

Esnafı dolaşırken yanına gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Bakan Beşir Atalay, eğitim için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Bakan Beşir Atalay ve beraberindekiler, esnaf ziyaretinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesisleri'ne geçti. Burada polislerin sorunlarını dinleyen Bakan Atalay, zor bölgede görev yapan polislerin bundan sonra istedikleri yere atanabilecekleri müjdesini verdi.

Bakan Atalay, daha sonra kurum amirleri, sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla basına kapalı olarak gerçekleştirilecek toplantı için kaymakamlığa gitti.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.