Bilal Erdoğan'dan referandum yorumu

Bilal Erdoğandan referandum yorumu
Silivri'ye sürpriz bir ziyarette bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, referanduma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bilal Erdoğan, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek ilçe yöneticileriyle görüştü. Referandum çalışmaları hakkında İlçe Başkanı Metin Karakaş'tan bilgi alan Bilal Erdoğan, "Uzun soluklu, çekişmeli bir kampanya sürecinin son günlerine geldik. Herkes diyeceğini dedi, eteğindeki taşı döktü. Geriye dönüp baktığımız zaman 'evet' kampanyasının diğer tarafa göre nasıl daha olgun, nasıl daha tutarlı, daha şekilli, medeni olduğunu görmek, doğru kararın vermiş olduğu hazzı yaşamak bizleri ayrıca memnun etti" şeklinde konuştu.

Referandum anketlerinin, yapılan çalışmaların neticelerini bir anlamda ortaya koyduğunu anlatan Erdoğan, "Hamdolsun göstergeler olumlu. Ancak yine de ne diyorduk, kampanya süresince buradan çıkacak yüzde 51- 52'ler bizi tatmin etmeyeceği gibi, karşı tarafın da diline dolayacağı, kullanmak isteyeceği rakamlar olacak. Onun için bizim arzumuz, çok daha güçlü bir 'evet'in sandıktan çıkması. Bunun için de malum halk oylaması olduğu için katılımın genel seçim kadar olmaması ihtimali söz konusu.

Zaten rakiplerimize göre bir adım öndeyiz" dedi.

Bilal Erdoğan, yerel seçimlerde teşkilat olarak bazı eksikleri olduğunu ve bundan ders aldıklarını söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'u ilçe ilçe dolaşacağını anlatan Erdoğan, "Genelde programları öğlen başlayıp gece yarılarına kadar devam edecek. Esnafı, kahveleri gezerek eski okul usulü kampanya yapacaklar. İnşallah bu çalışmalarımızın meyvelerini pazartesi günü toplayacağız. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz çalışmalar için teşekkür ederim" diye konuştu.

Parti binasındaki toplantının ardından Silivri sahilinde kurulan "AK Nokta"yı ziyaret eden Erdoğan, vatandaşlarla birlikte çay içip küçük çocuklara hediyeler verdi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.