Beyoğlu’nda Başkanlar Toplandı

Beyoğlu’nda Başkanlar Toplandı
Eski ve yeni bazı belde belediye başkanları Beyoğlu Kasabası’nda bir araya gelerek hasret giderdiler

Kahramanmaraş’ın çeşitli beldelerinin eski ve yeni belediye başkanları, son yılların parlayan yıldızı güney beldelerinden Beyoğlu’nda bir araya geldiler.

Toplantı, Beyoğlu Kasabası’nın başarılı Belediye Başkanı Osman Okumuş’un daveti üzerine gerçekleşti. Salı günü öğle üzeri gerçekleştirilen yemekli toplantıya farklı partilere mensup başkanların yanı sıra bazı eski belediye başkanlarının da katılması dikkat çekti.

beyoglu-ic.20101110105628.jpg

Ak Partili isimler Yumaklıcerit Belediye Başkanı Murat Ceyhan, Evri Belediye Başkanı İbrahim Özsu, Kale Belediye Başkanı Mehmet Nar, Şehinkayası Belediye Başkanı Hakan Şişman, Ilıca Belediye Başkanı Remzi Demir, geçtiğimiz aylarda CHP’den Ak Parti’ye geçen Fatmalı Belediye Başkanı Servet Bekereci, CHP’li Narlı Belediye Başkanı Metin Ergücen, Ilıca Belediyesi Eski Başkanı Cuma Karalar, HAS Parti’nin oluşumunda yer alan Karacasu Belediyesi Eski Başkanı Süleyman Topçuoğlu, Ilıca Ak Parti Belde Başkanı Turgut Ardıç ve Ak Partili Ilıca Belediyesi Meclis Üyesi Murat Gündeş toplantıya katılanlardı.

beyoglu-ic1.20101110105639.jpg

Ev sahibi Osman Okumuş konuk başkanları, adeta nazîre edercesine adından övgüyle söz edilen ve kendisinin en önemli icraatlarından biri olan Bababurun Parkı’nda ağırladı. Yemek öncesi bir araya gelen başkanlar uzun uzun sohbet etme imkanı buldular. Sohbetin konusunu ise ağırlıklı olarak, yaklaşan milletvekilliği seçimleri oluşturdu. Yerel ve ülkenin içinde bulunduğu genel meselelerin uzun uzadıya konuşulduğu sohbette, başkanlar zaman zaman bir birlerine takılmadan edemediler. En çok takılınılan isimler CHP’li Metin Ergücen ve çiçeği burnunda HAS Partili Süleyman Topçuoğlu oldu.

Sohbet yemekte de devam etti. Öğle yemeğinde Osman Okumuş konuklarına, baş yemeği balıktan oluşan özel bir menü ikram etti.
Yemeğin ardından hep birlikte parkı gezen başkanlar Bababurun Anıtı önünde objektiflere poz verdiler.
Ilık bir sonbahar gününde gerçekleştirilen ve oldukça verimli geçen toplantı; ikindi üzeri, başka toplantılarda buluşmak üzere ve Osman Okumuş’un konuklarına teşekkür ederek uğurlamasıyla son buldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.