Belediye Başkan Adayı Haber Spikeri Oldu

Belediye Başkan Adayı Haber Spikeri Oldu
AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş, Çanakkale TV’nin ana haber bültenini sundu. Stüdyoda kamera karşısına geçen Daniş hem kendisinin hem de rakiplerinin çalışmalarının yer aldığı bültende sunuculuk yaptı.

- AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Daniş, Çanakkale TV’nin ana haber bültenini sundu. Stüdyoda kamera karşısına geçen Daniş hem kendisinin hem de rakiplerinin çalışmalarının yer aldığı bültende sunuculuk yaptı.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Çanakkale’de yerel yayın yapan Çanakkale TV kanalını ziyaret eden Daniş, burada bir günlüğüne kanalın ana haber bülteni sundu. Daniş, ana haberde kendisinin yanı sıra rakibi olan CHP ve MHP’li adayların da haberlerini sundu. İlk kez böyle bir deneyimde bulunduğunu belirten Daniş, "Ana haber bültenini sunarken biraz heyecanlandım. Benim için zor bir deneyimdi. Habercilerle röportaj yapmaya alışkınız ancak hazırlanan bu haberleri stüdyoda sunmak bambaşka bir şey. İlginç bir deneyim oldu" dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HABER SPİKERİ OLDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.