Bdp Ağrı Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık Eleşkirt'te

Bdp Ağrı Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık Eleşkirtte
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Ağrı Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık, seçim çalışmaları kapsamında Eleşkirt ilçesine geldi.

– Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Ağrı Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık, seçim çalışmaları kapsamında Eleşkirt ilçesine geldi.

Eleşkirt Yunus Emre Caddesi'nde yapılan BDP mitinginde konuşan BDP Ağrı Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık, “Yeter artık bariyerlerin arkasında durduğunuz. Yeter artık izleyici olduğunuz. Bizler sizin için meydanlara indik bugün. 'Kürt'üz' diyebiliyorsak 30 yıldır ödenen bedeller sayesindedir. İstanbul Kabataş Lisesi'nde çok özel şartlar altında okuyan çocuklarla kendi çocuklarınızın okuduğu koşulları kıyaslayın. Bizim çocuklarımız en fazla asker olacak, polis olacak. Onların çocukları vali olacak, müsteşar olacak, büyükelçi olacak. Sonra da gelecek diyecekler, 'Biz sizlerle kardeşiz.' Olmaz olsun böyle kardeşliğiniz. Batsın böyle kardeşliğiniz. Sizin olsun böyle kardeşliği istemiyoruz. Bizim dilimiz, kültürümüz yasak. İnancımız yasak. 30 Mart'ta, 'Yeter' deyin. Kendinize sahip çıkın. Arkadaşlarıma vereceğiniz oylar bana verilmiş olacak. Ben sizin belediye başkanınız olacağım” dedi.

BDP AĞRI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SIRRI SAKIK ELEŞKİRT'TE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.