Bastırmacı’dan Erkoç’a cevap!

Bastırmacı’dan Erkoç’a cevap!
Bastırmacı; “AKP’li Fatih Erkoç gerçekten işine bakıyor” diyerek kinayeli bir ifade kullandı.

Son günlerde iktidarı yoğun şekilde eleştiren başta MHP ve CHP il başkanları olmak üzere muhalefet il başkanlarını karalama propagandası yapmakla suçlayan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı’dan kısa ve öz cevap geldi. Bastırmacı; “AKP’li Fatih Erkoç gerçekten işine bakıyor” diyerek kinayeli bir ifade kullandı.

Partilerine karşı yöneltilen eleştirileri doğru bulmadığını belirten Başkan Erkoç; “Biz işimize bakıyoruz” ifadesini kullanarak AK Parti’nin kaybedecek zamanının olmadığını öne sürmüştü. Erkoç, muhalefet il başkanlarının partilerini karalama politikası yaptıklarını söyleyerek; “Eleştirileri doğru bulmuyorum. AK Parti’nin kaybedecek zamanı yok. Biz hizmetlerimizle ile cevap vereceğiz. Siyasi parti il başkanları AK Parti’yi karalama propagandası yapıyorlar. Normal yollarla mücadele edemeyeceklerinden dolayı AK Parti’ye karşı kayıt dışı siyaset yapıyorlar” diye konuşmuştu.

Bunun üzerine yazılı bir açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı; “Yaklaşan genel seçimlerde kendini göstermek için bu söylemlerle Fatih Erkoç’un gündemde kalmak gibi niyeti olduğunu düşünüyorum” ifadesini kullandı.  

MHP İ Başkanı Bastırmacı açıklamasını şöyle sürdürdü:

“AKP’li Fatih Erkoç gerçekten işine bakıyor. Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın söylemini ağzına tespih etmiş konuşuyor.”BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ.”

Belediyecilikte dört dönemdir aynı zihniyet…

Göreve geldikleri günden itibaren Kahramanmaraş’ı büyük bir köy görüntüsüne sokan AKP yönetimi yaptıkları ile nasıl bir övünç ve hava içinde bulunuyor. Bunu kamuoyunun vicdanına sormak gerektiğini düşünüyorum. Çarpık kentleşme, hızlı büyüyen gecekondu mahalleler, trafik keşmekeşliği, okullarda 80 kişilik sınıflar vs, vs, vs saymakla bitmiyor.

Fatih Erkoç, Milletvekilleri ve AKP yönetimi gerçekten işine bakacaksa Kahramanmaraş için artık bir şeyler yapsınlar.

Yaklaşan genel seçimlerde kendini göstermek için bu söylemlerle Fatih Erkoç’un gündemde kalmak gibi niyeti olduğunu düşünüyorum.

8 yıllık AKP iktidarı döneminde bitirilemeyen Kahramanmaraş - G.Antep, Kayseri ve Adana duble yolları; alternatif yol çalışmaları yapılmayan ve tam bir trafik keşmekeşi yaşayan şehrin ana arterleri ve hiç gündeme gelmeyen kentsel dönüşüm projeleri bu gidişle önümüzdeki genel seçimlerde bizim iktidarımıza nasip olacaktır.

Fatih Erkoç ve seçilen AKP milletvekilleri kendi işlerine bakmaktan Kahramanmaraş’ın problemleri ile ilgilenmeye hiç fırsat bulamıyorlar.

Bir türlü adını koyamadıkları “AÇILIM” safsataları sonucu şehit verdiğimiz 132 evladımızın hesabını sormayacağız da ne yapacağız.

MHP İl Başkanlığı olarak yanlışları kamuoyu ve Kahramanmaraş halkına izah etmek bizim asli görevimizdir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum