Osman Hulusi Üzüm

Osman Hulusi Üzüm

Başkan Adayları Kahramanmaraş İçin Birlik Sağlamalı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer ÇELİK katılımlarıyla cumartesi günü Cumhur İttifakı belediye başkan aday tanıtımı gerçekleştirildi. Nurhak ve Çağlayancerit ilçeleri ittifak çatısında MHP adayı olarak açıklandı.

Aday tanıtım toplantısı geniş katılımla gerçekleşirken salonun yetersiz kaldığı  ve her kesimden geniş katılım sağlandığı salonun içerisinde başkan adayına destek olmak ve o heyecanı yaşamak için insanlar birbirleriyle yarıştılar.

Heyecanlı bekleyiş sonrası 11 ilçe belediye başkanının açıklanmasıyla seçim çalışmaları hız kazanacaktır.

 Bu süreçte aday adaylık çalışmalarını yürütenlerden milletin beklediği bir tutum bulunmakta. Her ne olursa olsun adayların ve partinin yanında yer alarak seçim çalışmalarına katkı sağlamaları beklenmektedir.

KIRGINLIK OLUŞTURMADAN BİRLİK SAĞLAMAK ÇOK ÖNEMLİ.

Bu seçim yeni seçim stratejiler ve zorluklarla gerçekleşecek. Eğer ki bir ilçede birlik ve beraberlik sağlanmaz aday adayları arasında adaya karşı tepki oluşur ve karşıt söylemler ortaya atılırsa bu seçimi daha da zorlaştıracaktır.
Herkesin amacı millete hizmet ve şehrimizi geliştirmek olduğuna göre birlik olmamak için hiçbir engel bulunmamakta.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin GÜNGÖR beyefendinin gerek eski belediye başkanları gerekse aday adaylarına karşı saygılı ve nazik tutumu takdir edilecek ve örnek bir davranıştır.

Milletin görmek istediği birliktelik tablosunu Hayrettin beyin bu tutumuyla yakalamak mümkün olacaktır. Bu şehre 1 gün dahi hizmet etmiş herkese saygı duyarak görüşlerini almak kadar ilçe belediye başkanlığı aday adaylık sürecinde başkan adayı olamayanlarla bir araya gelerek birlik sağlanması gerekmektedir.

Kişisel menfaatler göz ederek hareket edenlere dikkat edilmeli…

Bu saatten sonra aday adaylarının yanında yer alarak destek olanların birçoğu kişisel menfaatince başkan adayının yanında yer alarak  çeşitli dedikodular çıkarabilir. Adayların bu söylemler karşısında net bir tavır alarak atışma ve tartışma atmosferine gitmesini engellemesi gerekmektedir.

Belediye başkan  adaylığı süreci son bulurken meclis üyelikleri süreci hızlanacaktır.

 Bu süreçte başkan adaylarının belediye ve ilçeye katkı sunacağını düşündüğü vizyon sahibi, yenilikçi ve dürüst kişileri değerlendirmesi avantajları olacaktır. Meclis üyeliğini şahsi menfaatleri doğrultusunda kullanmayacak şehre katkı sunacak ve başkanın belediye çalışmalarında  eli kolu destekçisi olacak kişilerin olması projelerin hızla gerçekleşeceği ve memnuniyetin üst düzeyde olacağı 5 yıl demektir.

Birlik sağlanırsa Cumhur ittifakı 11 ilçede seçimi kazanacaktır. Fakat bazı ilçelerdeki sıkıntılarla ilgili çözümler çok kısa sürede sağlanması gerekmektedir. Aksi takdirde şehrin hassas noktalarına dokunarak söylemleriyle göz boyayan muhalefet partisi ve adayına ortam sağlanmış olacaktır.

Ben inanıyorum ki Kahramanmaraş Fatih Mehmet ERKOÇ ile başlayan ve Hayrettin GÜNGÖR’le birlikte hızlanacak büyüyecek olan bir dönemin başlangıcındayız. Hayrettin beyi herkesin anlaması ve destek olması durumunda çevre iller arasında her anlamda ön plana çıkacağız.

Hayrettin GÜNGÖR öncülüğünde tüm ilçe belediye başkan adaylarına hayırlı olsun diyor. Seçim sürecinde başarılar diliyorum.

Aday kim olursa olsun Birlik olalım ve kazanan KAHRAMANMARAŞ OLSUN…

Selam ve Dua ile.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Osman Hulusi Üzüm Arşivi