Başbakan Erdoğan, Konuk Meclis Başkanları İle Yemekte Bir Araya Geldi

Başbakan Erdoğan, Konuk Meclis Başkanları İle Yemekte Bir Araya Geldi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜRKPA 4. Genel Kurulu dolayısıyla Türkiye'de bulunan Azerbaycan, Kırgızistan ve Kazakistan Meclis Başkanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TÜRKPA 4. Genel Kurulu dolayısıyla Türkiye'de bulunan Azerbaycan, Kırgızistan ve Kazakistan Meclis Başkanları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Başbakan Erdoğan, Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Genel Kurulu dolayısıyla Türkiye'de bulunan Kazakistan Meclis Başkanı Nurlan Nigmetulin, Kırgızistan Meclis Başkanı Asilbek Jeenbekov ve Azerbaycan Meclis Başkanı Oktay Esadov ile Başbakanlık Resmi Konut'taki yemekte bir araya geldi. Yemeğe, TBMM Başkanı Cemil Çiçek de katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.