Bakanlar Hakkari’den Ayrıldı

Bakanlar Hakkari’den Ayrıldı
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere geldikleri Hakkari’den ayrıldı.

- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, çeşitli incelemelerde bulunmak üzere geldikleri Hakkari’den ayrıldı.

Sabah saatlerinde helikopterle Şırnak’a gitmek için hazırlanan Bakanlar, hava muhalefeti nedeniyle kara yoluyla Van’a dönmeden önce bir süre valilik makamında dinlendi. Avcı ve Şimşek, daha sonra valilik binası önünde sohbet ettikleri basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Hakkari'de kendi cep telefonu ile manzara fotoğrafları çeken Bakan Şimşek, kendisini takip eden bir muhabirin makinesiyle de fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi. Şimşek, Hakkari’ye yaptıkları ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirtti.

Bu arada Şimşek, yanlarına gelip, "Bakan ağabey bana 20 TL lazım, verir misin?" diyen bir öğrenciye 20 TL verdi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında ilden ayrılan Bakanlar, kara yolu ile Van’a geçti.

BAKANLAR HAKKARİ’DEN AYRILDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.