Bakan Çelik Rotasyon Tartışmalarına Son Noktayı Koydu

Bakan Çelik Rotasyon Tartışmalarına Son Noktayı Koydu
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Rotasyon diye bir şey yok. Meslek memurlarıyla ilgili düzenlemeyi yapmamız gerekiyor” dedi.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, “Rotasyon diye bir şey yok. Meslek memurlarıyla ilgili düzenlemeyi yapmamız gerekiyor” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığında SGK TV'nin yayın hayatına başlaması dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Çelik, tören sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, “Memurlara rotasyon geliyor mu?” sorusuna Bakan Çelik, “Rotasyon diye bir şey yok. Meslek memurlarıyla ilgili düzenlemeyi yapmamız gerekiyor” cevabını verdi.

Çelik, rotasyonla birlikte maaşlarda herhangi bir artış olup olmayacağına ilişkin, “Tarafların gündeme getirdiği bir konu. Daha kısa sürede herkesin evet diyeceği bir düzenleme yapılacak” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.