Bakan Atalay Muhalefete Yüklendi

Bakan Atalay Muhalefete Yüklendi
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu ve diğer partiler gibi belli bölgelere sığınmadıklarını belirtti

Geçitli köyünden helikopterle Çukurca ilçesine gelen Bakan Atalay ve beraberindekiler, hükümet konağı önünde Kaymakam Levent Öztin, BDP'li Belediye Başkanı Mehmet Kanar, daire amirleri ve vatandaş tarafından karşılandı. Öztin'den brifing alan Atalay, daha sonra çarşı merkezini gezerek vatandaşların ve öğrencilerin sorunlarını dinledi. Buradan da AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen Atalay, parti çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Burada bir açıklama yapan Atalay, Türkiye'nin her il ve ilçesinde teşkilatlarının olduğunu ve AK Parti'nin Türkiye'nin partisi olduğunu söyledi. Diğer partiler gibi belli bölgelere sığınmış bir parti olmadıklarını ifade eden Atalay, "Her taraftan oy almış bir partiyiz. Onun içinde diyoruz ki, AK Parti Türkiye'de kardeşliğin çimentosudur. Ülkemizde kardeşliği ve birliği güçlendirecek partidir. Diğer partiler bu kardeşliği zedeleme yönünde çok rol oynamışlar. CHP, Türkiye'de şu an yaşadığımız toplumsal sorunların sebebidir. Zamanında uygulanan politikalar bugünkü sorunları doğurmuştur. Devletin kamu görevlilerinin yaptığı yanlışlar o döneme aittir.

Bazı bölgelerdeki vatandaşlarımızın güvenini sarsmıştır. Diğer partilerimizin de beslendikleri, nemalandıkları kaynak bu sorunlardır. Bu sorunlar biterse bu partiler biter. MHP de öyledir, BDP de öyledir. Sadece AK Parti bölgesel siyaset yapan ve ülkemizin her rengini taşıyan bir partidir. Eski dönemler geçti. Burada yaşayan insanlar çok iyi bilirler, o zamanlar olağanüstü hal, Devlet Güvenlik Mahkemeleri vardı. İktidara geldikten sonra bunları kaldırdık. Faili meçhuller ve yargısız infazlar bugün hiç kalmadı. Bunları biraz düşünmek ve anlamak lazım" dedi.

Daha sonra parti binasından ayrılıp Emir Şaban Camii'nde öğle namazı kılan Bakan Atalay, helikopterle Şırnak'a geçti.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.