Bahçeli: Milletimizin endişeleri var

Bahçeli: Milletimizin endişeleri var
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu referandumun çok önemli olduğunu belirterek, "Türkiye'nin tüm sorunları anayasada ifadesi bulan kurumlar tarafından çözülmelidir" diye konuştu.

Bahçeli, Anıttepe İlköğretim Okulu 4329 sayılı sandıkta oyunu kullandı. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Bahçeli, 2011 ve sonrası için Türkiye'nin geleceğini belirlemede, bu referandumun önemli olduğuna dikkat çekerek, bu referandumun siyasi gelişmelerin izini ortaya çıkaracağını söyledi. "Türkiye'nin tüm sorunları anayasada ifadesini bulan kurumlar tarafından çözülmelidir" diyen Bahçeli, bu nedenle referandumun önemine dikkat çekti.

Bir gazetecinin 'Bir tahmininiz var mı?' yönündeki sorusuna Bahçeli, "Hayır tahminin yok" yanıtını verdi. Bahçeli sayım aşamasında uyarılarda da bulunarak şöyle konuştu: "Sandıkların sayım aşamasına gelindiği zaman millette endişe ve kaygı oluşuyor. 2007 ve 2009 seçimlerinde olduğu bu yılda milletimizin endişeleri var. YSK, İçişleri Banlığının sayımlarda çok dikkatli olması gerekiyor."

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.