Bahçeli: Erdoğan'ı ümüğünden yakalayacağız

Bahçeli: Erdoğanı ümüğünden yakalayacağız
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklenerek, ", Yüce Divan'dan kurtulamayacaksın. Allah'ın izniyle seni bir yerde ümüğünden yakalayacağız o yakalayacağımız yer yüce divan olacaktır." dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesinde halka hitap etti. Adının verildiği Gençlik Parkı'nın açılışında konuşan Bahçeli, vatandaşlardan referandumda 'hayır' oyu kullanmalarını istedi.

"Anayasaya 'hayır' demenin aynı zamanda AK Parti'ye de 'hayır' demek olacağını savunan Devlet Bahçeli, "Çünkü burada örselenen, yıpranan, 'hayır' oyuyla itibarını ve bugüne kadar iktidar yönetimini sarsıntıya uğratan AKP, önümüzdeki milletvekilliği seçimlerinde Allah'ın izniyle tepe taklak aşağı dönecektir" diye konuştu. Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü; "Korku salmış Sayın Başbakanı.Yüce Divan korkusu başlamış. Ama bunu önleyebilmek için de 'evet' oyuna çıkarken her türlü duygusal istismarı yapıyor. Ağlıyor, sızlıyor, öfkeleniyor, tehdit ediyor, vesair ediyor. Fakat ne yaparsan yap, Yüce Divan'dan kurtulamayacaksın. Allah'ın izniyle seni bir yerde ümüğünden yakalayacağız. O yakaladığımız yer yüce divan olacaktır. "

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.