Bahçeli: Az ve öz konuşun

Bahçeli: Az ve öz konuşun
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Hatay Dörtyolda 4 polisin şehit edilmesinin ardından çıkan ve ülkü ocakları yetkililerine ait olduğu iddia edilen ses kaydı ile ilgili olarak konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ramazan Bayramı dolayısıyla parti genel merkezinde partililerle bayramlaştı ve gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Hatay Dörtyolda 4 polisin şehit edilmesinin ardından ortaya çıkan ses kaydında MHP'lilerin de olduğu yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine Bahçeli, olayların ardından bir araştırma komisyonu kurduklarını ve iki ilçede yaşanan gelişmeler hakkında komisyon kurduklarını da basına duyurduklarını hatırlattı. 

Bazı basın yayın organlarında telekulak dinlenmesi gibi bazı bilgiler aktarıldığını ifade eden Bahçeli, "Zaten dinlemelerde bahsi geçen kişi suç duyurusunda bulunmuştur. Burdan İçişleri Bakanı ve hükümet gerçek neyse ortaya çıkarması gerekiyor. Bu olayın ortaya çıkması MHP, AK Parti ve Türkiye için hayırlı olur" dedi. Bir gazetecinin "Dinlendiğiniz yönünde açıklamalarınız olmuştu. Bu konuda bir kanıtımız var mı?" şeklindeki sorusu üzerine Bahçeli, "Türkiye'de dinlenmeyen yok. Sizler bile dinleniyorsunuz. Biz Türkiye de önemli bir partiyiz. Parti olarak biz de dinleniyoruz. MHP'yi dinlememek çok büyük bir gaflettir. Kendi partililerime az ve öz konuşun diyorum" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın valilerin hükümetlerle gelip gittiği yönündeki açıklamasının hatırlatılması üzerine ise Bahçeli şöyle konuştu: "Eğer Sayın Başbakan bu cümleyi doğru kullanıyorsa yarar var. Her siyasi parti iktidar olduğunda valiyi kendisi atıyor ve siyasi partiler valilere kendilerinin bir memur olarak çalışmamalarını ikaz etmeleri laçım. Ancak Türkiye'de bazı kaymakam ve bazı valiler AK Partiye ne kadar çok iş yapacağız diye çalışıyor. MHP kaymakam ve valileri yakından takip ediyor . Yanlış yapan kişiler vali de olsa kaymakam da olsa bir gün hesap verecektir." Bahçeli Başbakan Erdoğan'ın Bayram namazının ardından mini miting verdiği yönündeki soru üzerine ise şunları kaydetti:

"Bayram namazının ardından siyaseti camiye taşıyan bir başbakan gelecekte farklı anlam yükleyen bir hatayı işlemiştir. Basın mensuplarına bayram namazı çıkışında bayram dileklerini sormak herkesin görevidir. Ancak üzerinde partinin seçim otobüsü ile caminin önüne çekilerek miting haline dönüşmesi türkiye açısından faydalı olmamıştır. Sayın Başbakan korku içindedir. Panik yaşamaktadır. Öfkelidir, sinirlidir. Belli olmayan bir konuma gelmiştir. Herkese saldıran bir bayşbakan bu referandumda sağlıksız olması milletçe kaygı teşkil ediyor" Bahçeli 12 Eylül'de yapılacak referandumda tüm vatandaşlara seslenerek, yüksek oranda sandığa gidilmesini istedi. Sandıkta her türlü olumsuzluğa karşı uyanık olmasını isteyen Bahçeli, olumsuz davranışları gördükleri takdirde itiraz ve şikayetleri yapmalarını istedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.