Arınç: Bildiğimiz anlamda hayırlı olsun

Arınç: Bildiğimiz anlamda hayırlı olsun
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, memleketi Manisa'da oy kullandı. Arınç, "Türk halkı sandığa gittiğinde hep doğru ve isabetli kararlar verdi" dedi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver hanım ve oğlu Mücahit ile birlikte oy kullanmaya gitti. Karaköy semtindeki evinden çıkan Arınç, eşi ve oğluyla birlikte oy kullanacağı Murat Germen İlköğretim Okulu'na yaya olarak giderken hemşehrilerinden de büyük ilgi gördü. Oy kullandıktan sonra çıkışta gazetecilerin sorularını cevaplayan Arınç, şöyle konuştu: "Yoğun bir kampanyanın ardından bugün hayırlısı ile bütün Türkiye olarak halk oylamasında oylarımızı kullanıyoruz. Ben de eşimle, oğlumla birlikte Murat Germen'de oyumuzu kullandık.

Ülkemiz için güzelliklere vesile olmasını diliyorum ve bundan çok ümitliyim. Çünkü, Türk halkı sandığa gittiğinde hep doğru ve isabetli kararlar verdi. Eminim bugün de ülkemizin çocuklarımızın hepimizin geleceği için daha demokratik daha özgür bir Türkiye için isabetli oylarını kullanmışlardır, kullanacaklardır. Ben hayırlı olmasını diliyorum.

Bizim bildiğimiz anlamda hayırlı olmasını diliyorum. Yani iyiye, doğruya güzelliklere kapı açmasını diliyorum. Bu kampanyada etkinlikte bulunan bütün siyasi liderlere, bütün sivil toplum kuruluşlarına, bütün meslek kuruluşlarına partili, partisiz bütün vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Çünkü çok önemli bir işi başardılar. İnanıyorum ki bundan sonraki siyasi gelişmelerde de aynı olgunlukla, aynı güçle bu kampanyalar yürütülür."

Referandum sürecindeki olumsuzluklara da değinen Arınç, şunları söyledi: "Her ne kadar istenmeyen sözler, birbirimizi kırıcı davranışlar olduysa da artık bugün onların hepsini unutmak durumundayız. Ben bütün liderlere bütün siyasi parti mensuplarına ve bu kampanya için var gücüyle çalışan insanları bütün gönlümle kutluyorum ve onları kucaklıyorum. Umuyorum ki bu akşam çıkacak netice bütün bu yorgunlukları unutturacak güzellikte bir sonuç olsun, iyi olsun, güzel olsun, hayırlı olsun."

Eşi ve oğluyla birlikte evine dönen Arınç, kapı önünde bir bebeği kucağına alarak sevdi. Ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra yanına yaklaşan bir kız çocuğu Arınç'ın elini öpmek istedi. Elini öpen kız çocuğunun Arınç da elini öptü ve daha sonra 10 TL harçlık verdi. Kendisini takip eden gazetecilere bayram ikramında bulunan Arınç, daha sonra konutuna girdi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.