Arıkan: 'Birlikte Başaracağız'
12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçimlerinde aday adayı olmak için Ticaret Borsası başkanlığı ve diğer bütün görevlerinden istifa ederek seçim çalışmalarına başlayan Mahmut Arıkan Afşin ilçemizde Ak Partinin düzenlediği aday adayı tanıtım toplantısına katıldı.

Beraberinde bir grup çalışma arkadaşlarıyla Afşin ilçesine adeta çıkartma yapan Mahmut Arıkan sokakta vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Tanıtım toplantısında konuşan Mahmut Arıkan, 2023 Türkiye’si için herkes elini taşın altına koymalıdır dedi.

Arıkan konuşmasında; Dünyada ekonomik ve siyasi anlayış değişiyor. Türkiye’de Ak Parti iktidarıyla birlikte ortaya koyduğu vizyon ve hedefler, bizi dünya insanlık tarihi içinde anlamlı bir yere oturtmaktadır. Hükümetin Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında yanı 2023 yılı hedefleri ortadadır. Bizler, Kahramanmaraş’ta yaşayan insanlar olarak, sanayiciler olarak, siyasetçiler olarak hedeflerimiz vardır. Hükümet 2023 yılında 2 Trilyon Dolar gayrisafi milli hasıla, 500 milyar dolar İharacat hedeflerken, kişi başına düşen milli gelir hedefini ise 20 bin dolar olarak koymuştur. Biz Kahramanmaraşlılar birlikte olduğumuzda, bir olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir hedef olmayacaktır.

Biz sanayici ve iş adamları olarak yıllık 5 milyar dolar ihracaat hedefliyoruz. Kahramanmaraş ili genelinde olmak üzere refahın yükselmesi, gelirin artması ve işsizliğin son bulması için çalışmalar ortaya koyuyoruz. Bizim sözlerimiz afaki değildir. İçi doldurulmayacak söz ve projelere değer ve önem vermeyiz. Yaptıklarımız ve başarılarımız ortadadır. Ak Partinin yeniden büyük bir çoğunlukla iktidar olması için elimizden gelen bütün gayreti sarf etmeliyiz. Seçimlerde milletvekili aday adayı olan bütün arkadaşlarımızın gayreti de bu yöndedir. Arkadaşlarımıza başarılar dilerken, bu toplantıyı tertip eden İlçe başkanımız İsrafil Aslaner’in şahsında bütün Afşinlilere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.