Ali Öztunç’tan ilginç açıklama! "CHP’yi dizayn etmeye çalışıyorlar"

Ali Öztunç’tan ilginç açıklama! "CHP’yi dizayn etmeye çalışıyorlar"
CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "Daha düne kadar beraber yan yana oturduğumuz ortaklık yaptığımız bazı isimler, CHP’yi dizayn etmeye çalışıyorlar" dedi.

Öztunç, “Bugün, bana ve divandaki arkadaşlarımıza bu onurlu görevi verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de özellikle Kahramanmaraş Milletvekili olduğum için bir kez daha Ankaralılara yapmak istiyorum. Bir deprem yaşadık, büyük bir acı yaşadık, yaşadığımız depremde tüm Türkiye'nin olduğu gibi Ankara da Maraş'a, bize yardıma koştu. Aylarca Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin binin üzerinde personeli, Çankaya Belediyesi'nin, Yenimahalle Belediyesi'nin Elmadağ Belediyesi'nin personelleri depremzedelere, bizlere o zor günde yardım elini uzattılar. O yüzden huzurunda bir kez daha Ankara Büyükşehirimizin sevgili Başkanı Mansur Yavaş Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bir depremzede kardeşiniz olarak Çankaya Belediye Başkanımız Alper Taşdelen'e teşekkür ediyorum. Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar'a teşekkür ediyorum. Elmadağ Belediye Başkanımız Adem Barış Aşkın'a teşekkür ediyorum. O zor günlerde bizlere yardım elini uzattılar.

Hiçbir şekilde endişeye gerek duymuyoruz. CHP, Türkiye'ye kurulan tuzakları aşan, kaldıran partidir. CHP, kendisine kurulan tuzakları da aşacaktır. Son günlerde izliyorsunuz, dışarıdan CHP'yi dizayn etmek isteyenler var. Parti dışından, başka partilerden. Daha düne kadar beraber yan yana oturduğumuz ortaklık yaptığımız bazı isimler, CHP'yi dizayn etmeye çalışıyorlar. Bunlara CHP'liler izin vermezler, vermeyecekler. Bizler, CHP'nin evlatları, CHP'liler var oldukça bu partiyi dışardan dizayna izin vermeyeceğiz. Tartışabiliriz, konuşabiliriz, kendi aramızda bir yarış içerisinde olabiliriz ama hiçbir parmağın gelip partimizi karıştırmasına izin vermeyeceğiz, vermemeliyiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum