Ali Öztunç Narlı'da

Ali Öztunç Narlı'da
Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç Seçim Çalışmaları kapsamında Pazarcık İlçesi Narlı Mahallesinde Esnafları ziyaret ederek sıkıntıları dinledi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç AK Parti Milletvekillerin bitmemiş veya Yıllar Önce açılışını Yapmış olduğu Tesislerin Tekrar Açmasına Eleştirilerde bulundu.

1 Kasım genel Seçimlerine sayılı günler kala yoğun temposunu artıran Öztunç Yapmış olduğu Açıklamasında Bugün sabah ilk olarak sanayi esnafımızı ziyaret ederek başladık Karatepe Mahallesini Esnaflarımız ve Narlı'da esnaflarımızla bir araya geldik b urada gördüğüm ilgiden çok Memnun oldum Narlıda vatandaşlarımız bizi sahiplenmiş durumda Bu defa Başa Partilere Oy vermeyeceğiz bu defa Cumhuriyet Halk Partisine Oy vereceğiz destekleyeceğiz diyorlar,   Ben Sabah seçim Çalışmalarına erkenden Başlıyorum yeri geliyor Gece Saat ikiye kadar Çalışma yapıyorum düşüne biliyor musunuz gece saat  2'de Mahalle toplantısı yapıyoruz köyde 100 Kişi varsa Hepside geliyor  buda beni  çok mutlu ediyor. Narlıda gerçekten Cumhuriyet Halk Partisine çok büyük bir ilgi var, çok büyük bir destek var  ben bu desteği önemsiyorum  Geçen  Seçimlerde hangi partiye oy vermiş olursa olsun vatandaşlarımız ben Cumhuriyet Halk Partisine bu defa oy istiyorum.  Narlı’lı yurttaşlarımdan Cumhuriyet Halk Partisine Tam destek sözü istedik onlarda bizleri kırmayacaklarını bu seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde Cumhuriyet Halk Partisini İktidar Yapacaklarını Kahramanmaraş’tan Milletvekilleri gönderteceklerini söylediler.

1-934.jpg

Türkiye’nin geleceği umudu Cumhuriyet Halk Partisidir bugün Türkiye’nin umudu. Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. İnşallah Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapacağız Cumhuriyet Halk Partisi’nide iktidar yapacağız O zaman İşte Kapanan Belediyeleri Yeniden Açcağız ve Hizmetler Nasıl Yapılıyor o zaman göreceksiniz Ben narlı esnafının tamamını gezdim tek tek tokalaştım.   Herkese gönlüm açık, işyerlerine gittiğimiz esnaflardan AK Parti’lide vardı, MHP, HDP’li de vardı. Ama hepsi beni sevgi ile karşıladılar ve bu defa oyumuz Ali Öztunç’a dediler. Ben herkesten bir oy istiyorum, onlarda madem bizden bir oy istiyorsun al sana bizden bir oy diyorlar ve destek veriyorlar. Göreceksiniz Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş’ta çok büyük bir sıçrama yapacak” dedi.

 AK Parti İktidarı Milletvekilleri Açılış Yapıyorlar bakmayan bunlara;  içi  süslü, dışı boş. Geçmişteki açtıkları yerlerin yeniden açılışını yapıyorlar.  13 Yıldır Dönüp Dönüp Aynı yerleri açıyorlar. 13 Yıldır 13 Defa açıyorlar Şimdi seçime giderken bunları seçim malzemesi yaparak açılış yapıyorlar. AKP’li vekillerin  Belediye Başkanlarının  yaptıkları açılışlar daha öncede başka birleri tarafından  açılışı yapmış yerler . Taş Üstüne Taş koymayı  bırakın artık İnsanların Gözünü  boyamaya Çalışmayın ,halk artık bu numaraları yemiyor, yemeyecekte halkımız 1 Kasımda AKP’ye öyle bir  ders verecek’i yerinden kalkmayacak   dedi.

2-730.jpg

CHP’nin Kahramanmaraş’ta sürpriz yapacağını kaydeden Öztunç şu şekilde konuştu:  “Kahramanmaraş’ta bu seçimlerde en flaş parti ve sürpriz yapacak parti CHP olacak. Biz geçen seçimlerde Maraş’ımızda bir yol kazası yaşadık, konjoktörel şartlar, o gün yaşanan sorunlar Türkiye’de esen rüzgâr adına ne denirse densin bir kaza yaşandı. Bizim geçen dönem Milletvekili adaylarımız, sayın il başkanımız, tüm örgütümüz çok çalıştı, çok emek verdi. Gecesini gündüzüne kattı, elinden gelen her şeyi yaptılar. Ama maalesef bahsettiğimiz sebeplerden kaynaklanarak bir sıkıntı yaşandı. Maraş bunu telafi edecek, ben telafi edeceğini görüyorum. 7 Haziran’dan sonra Maraş halkımızın biz yanlış yaptık, biz CHP’yi nasıl Milletvekilsiz bırakırız dediğini biliyorum.”

: “Bizler Kahramanmaraş’ta genç bir ekip olarak ağabeylerimizin ve büyüklerimizin de tecrübeleri, birikimleriyle birlikte bu seçim kampanyasını belki de en dinamik geçiren partiyiz Çalmadık kapı bırakmıyoruz, girmedik ev bırakmıyoruz. Herkese gidiyoruz ve herkese CHP’nin politikalarını anlatıyoruz. Mevcut iktidarın yanlışlarını anlatıyoruz, CHP’nin 1 Kasım’da tek başına iktidara gelmesi için Kahramanmaraş’ta biz üzerimize düşen neyse fazlasıyla yapacağız dedi.

3-476.jpg4-234.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.