Ak Partili Ünal, Perşembe’nin Milli Eğitim Yatırımlarını Yakın Takibe Aldı

Ak Partili Ünal, Perşembe’nin Milli Eğitim Yatırımlarını Yakın Takibe Aldı
AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Perşembe’ye yapılacak Milli Eğitim yatırımları ile ilgili hazırlanan dosyayı Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’e verdi.

- AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Perşembe’ye yapılacak Milli Eğitim yatırımları ile ilgili hazırlanan dosyayı Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’e verdi.

Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar ile birlikte Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem’i ziyaret eden Fatih Han Ünal, Perşembe’ye yapılacak Milli Eğitim yatırımları ile ilgili görüştü. Perşembe’ye yapılacak olan Milli Eğitim yatırımları ile ilgili taleplerin bulunduğu dosyayı Bakan Yardımcısı Erdem’e veren Ünal, yatırımların yakın takipçisi olduklarını söyledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.