Ak Parti'li Gençler Adana’da Ayran Dağıttı

Ak Partili Gençler Adana’da Ayran Dağıttı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milli içkimiz ayrandır” açıklamasının ardından, AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları üyeleri, vatandaşlara ayran dağıttı.

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Milli içkimiz ayrandır” açıklamasının ardından, AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları üyeleri, vatandaşlara ayran dağıttı.

Başbakan Erdoğan’ın, Türkiye’nin milli içkisinin ayran olduğunu söylemesinin ardından, yurt genelinde olduğu gibi Adana’da da AK Partili gençler tarafından vatandaşlara ayran dağıtıldı. Çakmak Caddesi üzerine stant kuran AK Partili gençler, burada “Buyrun milli içkimiz ayran’ diyerek, yoldan geçenlere ayran dağıttı.

AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Aksoy, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Gerek halkımızın, gerek gençliğimizin bir parçası olarak, aklımızı bulandıran, kontrolümüzü kaybettiren, sağlığımızın ve değerlerimizin düşmanı, kötülüklerin anası olan alkolün her türlüsüne ‘hayır’ diyor, anamızın ak sütü gibi helal, şifa deposu, milletimizin milli ve ak içeceği olan ayrana ‘evet’ diyoruz” dedi.

AK PARTİ'Lİ GENÇLER ADANA’DA AYRAN DAĞITTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.