Ak Partili aday adayı Gülizar Daşo ; “Farklılığımız Fark Edilecek”

Ak Partili aday adayı Gülizar Daşo ; “Farklılığımız Fark Edilecek”
Gülizar Daşo, Kahramanmaraş’ı TBMM’de başarı ile temsil edebilecek kabiliyette olduğunu belirterek, destekler için teşekkür etti.

1 Kasım’da yapılacak Erken Genel Seçimler için AK Parti’den Kahramanmaraş Milletvekilli aday adaylığı başvurusunda bulunan Elbistan Toplum Sağlığı Merkezi personeli  Gülizar Daşo, Kahramanmaraş’ı TBMM’de başarı ile temsil edebilecek kabiliyette olduğunu belirterek, destekler için teşekkür etti. 
Başvurusunu Kahramanmaraş il başkanlığında yapan AK Parti Kahramanmaraş  Milletvekili aday adayı Gülizar Daşo, Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunu olduğunu belirterek, Elbistan Toplum Sağlığı Merkezi’ndeki görev süresi boyunca halk ile iç içe bir yaşam sürdüklerini, halkı yakından tanıyan birisi olarak  bu yola çıktığını söyledi. Daşo ülke gündemiyle ilgili olarak da: “ Türkiye ateş çemberine alınmak isteniyor. Her yanımız yangın yerine çevrildi. Ama Allah’ın izni ile Ülkemiz AK Parti iktidarı ile bu ateşin içine düşmeden yoluna devam edecektir.13 Yıllık AK Parti iktidarı boyunca ülkemize, insanlarımıza yapılan hizmeti  hiç kimse inkâr edemez. AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemizde değişim-dönüşüm yaşandı. Türkiye önemli bir mesafe kat etti. Ülkemizin bu ilerleyişini sindiremeyen şer odakları bizi birbirimize düşürerek bu kazanımları yok etmek istiyor. Ama sağduyulu vatandaşlarımız buna asla müsaade etmeyecektir. 7 Haziran seçimlerinde neredeyse yedi düvel kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partiye karşı mücadele verdi. Bunda kısmen başarılı gibi gözükmüş olsalar da, halkımız neyin ne olduğunu son günlerde yaşanan olaylarla daha net görmeye başladı. Aslında tek hedef AK Parti değil. AK parti üzerinden Türkiye’nin 2023 hedefleri baltalanmaya çalışılıyor. Yani hedef ülkemizin gelişmesi ve kardeşliğidir. İşte bu noktada, aklıselim insanımız oyunların farkına varmıştır. İnşallah AK Parti 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkarak hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir. Bende Elbistanlı bir kardeşiniz olarak bu hizmetlerin şehirlere paylaşımında Kahramanmaraş ve ilçelerinin hizmet alması noktasında ilimizin TBMM’deki temsilcisi olmak istiyorum. Allah kısmet ederde seçilirsem bütün enerjimi vatandaşlarımız için kullanmak istiyorum” dedi.

1-773.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.