Ak Parti İl Başkanlığı Hain saldırıyı kınadı

Ak Parti İl Başkanlığı Hain saldırıyı kınadı
İskenderun’da deniz kuvvetlerimize karşı yapılan terörist saldırıda 6 Mehmetçiğimiz şehit olmuş 7 Mehmetçiğimizde ağır yaralanmıştır

İskenderun’da deniz kuvvetlerimize karşı yapılan terörist saldırıda 6 Mehmetçiğimiz şehit olmuş 7 Mehmetçiğimizde ağır yaralanmıştır. Bu kahpece düzenlenen saldırıyı nefretle kınıyoruz. Bu saldırıyı düzenleyenler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. Dış güçlerin taşeronluğunu yapan bu katiller er geç cezalarını bulacak bu yüce milletin birlik beraberliği karşısında eriyip gideceklerdir. Yüce milletimize başsağlığı diler, Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Tek amacı Gazze’ de yaşanan insanlık dramına bir nebze yardım etme ve dikkat çekme için, düzenlenen uluslararası yardım konvoyuna Akdeniz’in uluslararası sularında İsrail tarafından terörist bir saldırı düzenlenmiştir, onlarca masum sivil hayatını kaybetmiş ve onlarcası yaralanmıştır. 33 ülkeden her dinden, her ırktan ve her düşünceden insanların katıldığı bu yardım organizasyonunda yapılan katil saldırı insanlık tarihine bir kara leke olarak geçmiştir. Bu suç insanlığa karşı işlemiştir, masum sivillere karşı gerçekleştirilen bu korkakça saldırıya karşı tüm insanlık tek yumruk olmalı ve bu katillere gereken dersi vermelidir. Bu konuda uluslararası cemiyetler üzerine düşeni yapmalı gerekli kararlılığı göstermeli tepkiler sözde kalmamalıdır. AK Parti Türk milletinin tarihine yakışır bir duruşla bu olaya gereken tavrı koymuştur. Bu insanlık dışı saldırı karşılıksız kalmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum