Ak Parti İl Başkanı Debgici: Kurtuluş savaşı imanla kazanılmıştır

Ak Parti İl Başkanı Debgici: Kurtuluş savaşı imanla kazanılmıştır
İl Başkanı Debgici: gönderilen “Maraş’ta Milli Mücadeleye katılmayan tek fert bile yoktur” ifadesinde de belirtildiği üzere tüm halkımızdır.

Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Debgici mesajında: “Düşman askerlerinin şehrimizin bağımsızlığını ortadan kaldırmak için geldikleri o günlerde, bugün olduğu gibi yerli işbirlikçiler, düşman kuvvetlerinin gelişine alkış tutmuşlar, onları ağırlamaya başlamışlardır. Bunun üzerine kahraman ecdadımız, yediden yetmişe kenetlenerek bir araya gelmişler ve düşman kuvvetlerine karşı koymuşlardır.

Vermiş olduğumuz kahramanlık mücadelesinin kahramanları, TBMM’ne gönderilen “Maraş’ta Milli Mücadeleye katılmayan tek fert bile yoktur” ifadesinde de belirtildiği üzere tüm halkımızdır. Kahramanmaraş’ımız, dün olduğu gibi, bugün de,  söz konusu vatansa daima devletinin ve milletinin yanında olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle kahramanlık mücadelemizin 99. yıldönümünde Kahramanmaraşlı hemşerilerimin 12 Şubat Kurtuluş Bayramı’nı tebrik ediyor, aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

                                                          

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.