Ak Parti Gnl. Bşk. Yrd. Mahir Ünal: Cumhurbaşkanımız Milletin iradesiyle seçilmiştir

ABD Başkan adayı olan Joe Biden’in Türkiye ve Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri ülkemizde geniş tepki çekti. Ak Partili Ünal bu açıklamalara çık tepki gösterdi

ABD Başkan adayı olan Joe Biden’in Türkiye ve Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözleri ülkemizde geniş tepki çekti. Ak Partili Ünal bu açıklamalara çık tepki gösterdi

Ak parti Genel başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım Başkanı Mahir Ünal, ABD’de Başkanlık seçimlerine katılan Joe Biden’in Türkiye ve Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözlerine CNN Türk ekranlarında cevap vermesinin yanısıra twitter’de de açıklamalar yaptı. İşte o açıklama ve paylaşımlar.

"Biden'in açıklaması bir itiraf niteliğindedir. Özellikle Amerika'daki bazı merkezlerin Türkiye'ye dönük hamlelerini, yaptırım zorlamalarını,fonlanan medya kuruluşlarını açığa çıkaran, Türkiye'nin bağımsızlık mücadelesinde hangi sınamalardan geçtiğini ortaya koyan bir itiraftır."

Türkiye'nin bağımsızlığını, güçlü yükselişini hazmedemeyip türlü araçlarla buna engel olmaya çalışanlar karşılarında her daim Cumhurbaşkanımızı, milletimizin iradesini buldular. Bundan sonra da bulmaya devam edecekler.

Ucuz, provokatif ithamlarla Cumhurbaşkanımızı küresel güçlerle yan yana telaffuz eden muhalefet Biden'ın bağımsızlığımızı hedef alan hadsiz görüşlerinden medet umar haldedir. Çelişkilerle dolu bu gayrimilli siyaset kaybetmeye mahkûmdur.

Biden’ın bu müdahale itirafı, Trump’ın Biden’ın zekasına ilişkin tespitini haklı çıkarmış ve “dış mihrak komplo teorisi” genellemeleri ile Türkiye’nin tam bağımsızlık mücadelesini itibarsızlaştırmak isteyen işbirlikçilerin söylemini de açığa düşürmüştür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.