AK Parti Gençlik Kolları Sahur Programında bir araya geldi

AK Parti Gençlik Kolları Sahur Programında bir araya geldi
AK Parti Onikişubat Gençlik Kolları organize ettiği Sahur Programında bir araya geldi.

AK Parti Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci, İl Gençlik Kolları Başkanı, İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanı, Önceki Dönem Gençlik Kolları Başkanı, mevcut teşkilat ve kuruluşundan bu yana yönetimde bulunan tüm emektar teşkilat mensupları AK Parti Onikişubat Gençlik Kollarının organize ettiği Sahur Programında bir araya geldi.

Başkan Özdöşemeci yaptığı konuşmada;

burada sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Daha ulaşamadığımız bir çok emektar abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz var. Elimizden geldiğince kuruluştan bugüne kadar emek vermiş olan herkese ulaşarak buraya davet etmeye çalıştık. Bizler biliyoruz ve inanıyoruz ki AK Parti demek birlik demek beraberlik demek vefa demek. Bizde vefa demek Recep Tayyip Erdoğan demektir. Liderimiz bize bugüne kadar birlik olmayı, samimi ve ahlaklı siyaset yapmayı öğretti. Bizler vatan için millet için gece gündüz demeden bir ömür nasıl feda edilir, ondan öğrendik. Rabbime şükürler olsun ki bizlerin örnek alacağı kahramanlarımız liderlerimiz saymakla bitmez. Bizim Dünya Beşten Büyüktür diyen Recep Tayyip Erdoğan’ımız var, bizim 21 yaşında bir çağı kapatıp bir çağı açan Fatih Sultan Mehmed Hanımız var, dünyaya nam salan Osman Gazilerimiz Ertuğrul Gazilerimiz var. Onların ve daha sayamayacağımız kadarının hepsi memleket için dini için hayatını ortaya koymuş olan liderlerimizdir.

Biz gençlere düşen, özelliklede eski yada aktif teşkilat mensuplarına düşen vatan için millet bekası için ihtiyaç hasıl olduğunda tereddütsüz taşın altına elimizi koymaktır. Bu bazen bir protokol görüşmesidir, bazen bir mitingde su dağıtımıdır, bazen caddelerde broşür dağıtımıdır. Mekân zaman iş ayırt etmeden gelecek için varım demek en önemli vazifelerimizdendir. Çünkü bizler kendimize âlemlere rahmet olarak gelen iki cihan sultanı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Sav’ı kendimize rehber edindik. Bizler Mescid-i Nebevi inşaatında kendi elleriyle kerpiç tuğla taşıyan kutlu bir peygamberin ümmetleriyiz. Ona layık olmak için yapmamız gereken şahsi çıkar gütmek değil memleket bekasını düşünmektir.

Davetimize icabet eden siz değerli başkanlarıma ve emektarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Teşkilatımız kurulduğu günden bu yana zerre-i miskal emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” dedi.

whatsapp-image-2019-05-22-at-02.07.45.jpegwhatsapp-image-2019-05-22-at-02.08.22.jpegwhatsapp-image-2019-05-22-at-02.08.23.jpegwhatsapp-image-2019-05-22-at-02.08.25(1).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.