TARAFSIZ DEĞİL- TARAFIZ

Ülkenin yangın yerine döndüğü şu dönemde, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ülke içinde ve dışında ülkemize göz diken hainlerin inlerine girerken, Covid-19 Coronavirüs nedeniyle ülkemizde her gün onlarca insanı toprağa verdiğimiz şu günlerde bizden tarafsız olmamızı isteyenlere bir çağrımız olacaktır.

Sağlıkta şiddete hayır!...

Kadına kalkan ele hayır!...

Terör ve terör örgütlerine arka çıkanlara hayır!...

Ülkeye ihanet eden gruplara,  taraflara hayır!...

Evet… Biz Tarafız.

Türk Milletinin menfaati için,

Türkiye ve Türk Dünyasının menfaati için,

Kahramanmaraş’ın menfaati için

BİZ TARAFIZ

Kahramanmaraş’ta siyaseten en yüksek yere gelen Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak için, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç için Eski Bakanlarımızdan Ali Doğan için Mehmet Sağlam için biz tarafız.

Kahramanmaraş’ın sanayileşmesi yolunda büyük emek harcayan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının Onursal Başkanı Mehmet Balduk için, Kahramanmaraş’a bir çivi çakan Kahraman Sanayicilerimiz için

BİZ TARAFIZ

İktidarı çalıştıran muhalefettir.

Muhalefetin açıklamaları şehir ve ülke menfaati için ise bu sitede haber olarak yer alır.

Ama muhalefet ediyorum diye aslı astarı olmayan ve sadece Show açıklamalara da itibar etmeyiz sayfalarımızda da bu oyunun bir şaklabanı da olmayız.

**

Gazeteci yaşadığı şehirde haberi yaparken en son seçimde siyasi partilerin aldığı oy oranı büyük önem taşır. Tabanda hiçbir karşılığı olmayan bir açıklama manşetlerde yer bulursa o şehirde basın güçsüz takatsız ve kuvvetsiz kalır.

Bu hiç haber yapılmayacağı anlamına gelmesin. Ancak makul, mantıklı, iktidara yol gösteren bir açıklama ise o zaman oy kaygısı taşımadan haber olarak bir değer ifade eder.

Sosyal Medya sayfalarında yapılan haberlerin altında bizler için yazılan yorumlar o şehrin aynı zamanda kültür seviyesini de gösterir. Sahte hesaplarla klavye kahramanlığı yaparak egolarını tatmin eden insanlar için söz bulamıyorum.

Beğenmeyen okumaz, sitemizi takip etmez.

Bizler bu şehre bir çivi daha fazla nasıl çakılır, onun kavgasını veriyoruz. Ben Gazeteci Mehmet Taş, bu yazıyı Editör olarak yayınlama ihtiyacı duyuyorum.

Yukarıda ifade edildiği gibi;

İşine gelen okur takip eder, işine gelmeyen de okumaz takip etmez. Abuk sabuk, ahlak ve kurallarımıza uymayan hiçbir haber bizim için haber değeri olarak değerlendirilmez.

**

Bizim gazetecilik anlayışımızda önce Ahlak, Erdem, İnsan Onuru en önde gelen olmazsa olmazımızdır. Gazetecilikte herşeyi “para olarak” görmedik. Kaldı ki rızık Allah’tandır. Çalışana da Allah rızkını verir.

İçi boş kuralsız, ahlaki değerlerimize aykırı yayına izin vermediğimiz gibi, (bireysel olarak siyasi tercihimiz vardır) ama bunu gazetecilik etiği ile hiç karıştırmadık.

Bir siyasi Partinin ikinci, üçüncü adamları benim şehrimden ise “ben onlar için” dün olduğu gibi bu günde ön plana çıkartır, destek veririz… Yeter ki açıklamaları ahlaki olsun!...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Editörden Arşivi