Z. Abidin KIYMAZ

Z. Abidin KIYMAZ

’Leyla Zana’nın Siyasi Şov 'U’

HDP’lı vekil TBMM yemin töreninde ‘Türkiye milleti’ diye bir ifade kullanmıştır,’Türkiye milleti’ diye bir millet yoktur dur ‘Türk milleti vardır. Leyla Zana ve arkasındaki uluslararası güçler  istese de istemese de Dünya döndükçe Türk milleti var olacaktır.

Leyla Zana ve avanesı Avrupa’ya sığınmak için gittikleri ülkelerde mevzuat gereği önlerine indirilen İncil, Tevrat dâhil her şey üzerine zaman zaman kırk defa harfi harfine tekrarlatılarak yemin etmektedirler.

Leyla Zana yemin töreninde siyasi şov yapmıştır. Bu şovun temelinde Türk düşmanlığı yatmaktadır. Bu hareketi (şovu!) ABD veya AB ülkelerinin birinde yapacak olsa o ülkede ona Dünya’yı dar ederler. Leyla Zana Fransa’da, Almanya’da değil bu şovu yapmak, kırmızı ışıkta geçme cüretinde dahi bulunamaz. Avrupa’da bu örgüt elemanlarının nasıl yaşadıklarını gezip, görüp inceleyen biri olarak kurallara nasıl bağlı yaşadıklarını gördüm müşahede ettim onun için özellikle yazıyorum.

Bu arkadaşlarımıza Türkiye ve Türk milleti batıyor, buradaki özgürlük, rahatlık Kürt halkı için Dünya’nın hiç bir yerinde Kürtler için yok.  Leyla Zana ve o yolda olanlar b u açıdan Türkiye’ye çok haksızlık ediyorlar.

Zana sempatizanlarından bazılarının hoşuna giden bu  Sow Türklere ve Kürtlere ne kazandırmıştır?  

Aç, işsiz, sıkıntı yaşayan hangi kürdün derdine derman olmuştur?

HDP milletvekilleri için milletin müsamahası bitti, bunların Türklerle bir dertleri varsa hiç olmazsa Diyarbakır varoşlarında aç, sefil gezen iş bulamadıkları için İstanbul’a İzmir’e gidip çöp karıştıran gençlerin problemlerine çözüm arasınlar.  Kürt’te Türk’te bunların Show’larından densizliklerinizden bıktı usandı.

’ Barış kardeşlik’ sloganları içerisine yerleştirilmiş Anarşi, Kaos, karmaşa, huzursuzluk paketlenmiş günlerin içerisine halkı sürüklemeyi artık bıraksınlar, halkın refah seviyesinin artırılması huzur güvenliğinin sağlanması hususunda projeler geliştirsinler.

 Millet artık bunların barış sloganlarının ne anlama geldiğini gördü örgendi; Türk-Kürt kardeşliğine verdikleri zarar bir kenara bırakalım birde kavramların içine ettiler, millet artık bunların ‘BARIŞ’ derken ne demek istediklerini biliyor, millet bunların Show’una doydu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Z. Abidin KIYMAZ Arşivi