Ziynet Sali'den Gelinlikle Konser

Ziynet Saliden Gelinlikle Konser
Ege Bölgesi'nin ünlü gelinlik firması Miss Defne'nin 2012 koleksiyonunu tanıttığı Kuşadası'ndaki defilenin ardından düzenlenen geceye katılan şarkıcı Ziynet Sali, gelinlikle sahneye çıktı.

Ege Bölgesi'nin ünlü gelinlik firması Miss Defne'nin 2012 koleksiyonunu tanıttığı Kuşadası'ndaki defilenin ardından düzenlenen geceye katılan şarkıcı Ziynet Sali, gelinlikle sahneye çıktı.

Kuşadası Selçuk sınırındaki Pamucak'ta bulunan Sürmeli Efes Otel'de gerçekleştirilen 3 gün süren bayi toplantısı ve defileye yurt içi ve yurt dışından gelen Miss Defne bayileri katıldı. Özellikle Ege Bölgesi'nde bir marka olan Miss Defne Modaevi'nin 2012 gelinlik modellerinin görücüye çıktığı defilede, aralarında ünlü mankenlerin de bulunduğu 15 manken görev aldı.

Defilenin ardından Sürmeli Efes Otel'de tüm Miss Defne bayilerinin katıldığı bir gala yemeğe düzenlendi. Gala yemeğinin konuğu ise ünlü sanatçı Ziynet Sali oldu. Yaklaşık iki saat süreyle sahnede kalan ve sahneye Miss Defne'nin 2012 koleksiyonundan bir gelinlik ile çıkan Ziynet Sali yeni ve eski şarkılarını seslendirdiği konserinde, davetlilerden bol

bol alkış alırken, Miss Defne bayileri bir çok şarkısında ünlü sanatçıya eşlik etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.